Mia Skrbinac odkrito: Težko rečem, da obstaja specifičen trenutek, ki bi ga želela izpostaviti

Mia Skrbinac odkrito: Težko rečem, da obstaja specifičen trenutek, ki bi ga želela izpostaviti (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
3. 12. 2021

Igralka Mia Skrbinac je pred časom v drami zaigrala v predstavi Simone Semenič to jabolko, zlato, kjer povsem odprto osvetljuje žensko seksualnost, ki še dan danes mnogokrat ostaja tabu.

Je bil kakšen trenutek med raziskovanjem teksta predstave to jabolko, zlato, ki je bil za vas terapevtski, osvobajajoč, denimo od kakšnega tabuja o ženskem užitku, morda celo dileme o razmerjih?

Težko rečem, da obstaja specifičen trenutek, ki bi ga želela izpostaviti. So pa proces vsekakor spremljali takšni in drugačni občutki kot stranski produkt raziskovanja teme, s katero smo se ukvarjali, teme, ki zajema mnogo več od zgolj seksualnega užitka in odpira vprašanja o današnji vlogi ženske v družbi, ki je še zmeraj premnogokrat zožena na seksualni objekt. V družbi, v kateri je še vedno tabu ženska seksualnost, kot da bi bila ločena od spolnosti, ki je že sama po sebi tabu. Žalostno.

Vir: Onaplus (december, 2019)

Mia je te dni precej pogosta tema pogovorov, saj po odmevnem intervjuju z Mišo Molk ostaja na vrhu časopisnih stolpcev, spodaj pa si preberite, kaj se je zgodilo.

Ta video dokazuje, da Mia Skrbinac pri Miši Molk ni govorila resnice, sporno vprašanje postavlja v drugo luč