Sestra Denisa Avdića spregovorila o svojih ambicijah

Nič čudnega, 
da privlači 
številne moške. (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Story
7. 8. 2014

"Res sem se že velikokrat preizkusila na lepotnih tekmovanjih in menim, da je to dobra odskočna deska za vstop v medijski svet, tudi zaradi ponudb za različna dela. Medijski svet mi je dokaj zanimiv, in ko bom malo starejša, bi se rada preizkusila tudi na katerem drugem področju, in ne samo v modnem svetu," mična sestra najbolj priljubljenega radijca Denisa Avdića, Iris Avdić, pove o svojih ambicijah.

A Iris, ki se je na lepotnem tekmovanju prvič preizkusila pri rosnih sedemnajstih, ima v krvi tudi humor, čeprav trdi, da je glavni šaljivec v družini Denis:

"Hm, rada se pohecam in povem kakšno foro, a le v družbi prijateljev in prijateljic. Ta talent je, tako kot pravite, na kožo pisan bratu in tako bo tudi ostalo. Ljudje me pogosto prosijo za njegov avtogram ali kaj podobnega. Do zdaj pa še nisem doživela, da bi mi rekli, da povem kaj smešnega. Se mi še ni zgodilo. Upam, da bo tako tudi ostalo."

A smo jo vseeno izzvali: "Kaj smešnega bi vam lahko povedala? Uh, ja, vsem toplo priporočam, da na slovenski obali oblečejo islamske kopalke, kajti drugače so razgaljeni za slovenski narod (smeh)."

Iris

Iris prizna, da sta z Denisom povezana, kolikor se le da, a da ima on zdaj svojo družino, ki je na prvem mestu, in tako se ji zdi tudi prav. Priznava, da je starejši brat ravno prav zaščitniški in da ji stoji ob strani, kadar je to potrebno:

"Glede fantov ... hm, o tem bi lahko veliko povedala, ampak za zdaj pravega še nisem spoznala. Moram pa priznati, da zna biti včasih kar nadležno, kajti nekateri ne znajo odnehati. Moj brat je v pravi meri zaščitniški do mene. Pred tremi leti mi je stal ob strani, ko se je zapletlo, za kar sem mu bila zelo hvaležna."

Denis

Sicer pa lepotička brata, če se le da, vsako jutro spremlja na radijskih valovih, še bolj kot na brata pa je ponosna na nečaka, Denisovega sinčka: "V vlogi tete se počutim izjemno, saj imam rada otroke, predvsem zato, ker so najbolj nedolžna bitja."

Dvajsetletnici, ki je pred kratkim končala srednjo zdravstveno šolo, pa je trenutno najpomembnejša izobrazba: "Šolanje hočem nadaljevati v enaki smeri, saj me to zelo veseli in rada pomagam ljudem. To pa je pri tem poklicu bistveno."

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 32/2014

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 32/2014

Story Story 32/2014, od 31. 07. 2014