Miha Božič (Ljubezen po domače): »Mislim, da sem dekletom kar zanimiv!«

Miha Božič (Ljubezen po domače): »Mislim, da sem dekletom kar zanimiv!« (foto: Pop tv) Pop tv
25. 2. 2019

Miha Božič je 30-letnik iz Krškega. K sodelovanju v oddaji Ljubezen po domače ga je spodbudilo spremljanje prejšnje sezone te oddaje. Med ogledom oddaje je spoznal, da je v Sloveniji veliko simpatičnih deklet in si rekel, da bo poskusil najti na takšen način dekle tudi sam.

Gasilec v Slovenski vojski

Miha je zaposlen v Slovenski vojski, kjer opravlja delo gasilca na letališču. Doma rad obdeluje svoj vinograd, v katerem pridela približno 3.000 litrov vina letno. V prostem času se druži s prijatelji, z njimi obiskuje veselice ter se zabava. Zelo rad sede tudi na svoj motor, se podi kot pravi nogometni navdušenec za nogometno žogo, ali pa se ukvarja s katerim drugim športom. V otroštvu je Miha krajši čas treniral nogomet v Nogometnem društvu Krško, a je treninge zaradi oddaljenosti kmalu opustil.

Samozavesti mu ne manjka

Zase pravi, da je kar samozavesten in mu k puncam ni problem pristopiti. Svojo samozavest izkaže tudi s tem, ko zase pove, da ni rojen frajer, vendar misli, da je dekletom kar zanimiv. Ker se zelo rad vozi z motorjem, bi z veseljem kakšno dekle »naložil« zadaj na motor in jo malo popeljal naokoli.

Zadnja resna veza se je končala pred dvema letoma

Čeprav sta od zadnje resne veze, v kateri je bil Miha dobri dve leti, minili že dve leti, mu deklet ni primanjkovalo. »S takratnim dekletom nisva videla skupne prihodnosti in sva se razšla. Kasneje sem imel dekleta, a resne zveze nisem iskal.«

Nova hiša bo kmalu nared za vselitev

božičNavkljub svoji veseljaški naravi, bi se za dekle potrudil. Trenutno živi še pri starših, a kmalu načrtuje selitev v svojo hišo, ki si jo je napravil večinoma lastnoročno, na kar je tudi zelo ponosen.

Bo hišo opremila nova izbranka?

»Sedaj bi potreboval eno punco, da skupaj opremiva hišo po njenih željah.« Do sedaj je imel že veliko deklet, a z nobeno še ni bilo tako resno, da bi jo pripeljal domov. Iz napak, ki jih je naredil v preteklosti, se je naučil, da jih ne ponavlja. »Želim si simpatično, zabavno in zgovorno dekle. Ne maram pa ljubosumnih in zadržanih deklet. Če bi spoznal tisto pravo, bi se pa tudi jaz preselil k njej. Ni nujno, da pride ravno ona k meni.« «

Zaljubljenost bi ogrelo še sonce

V kolikor bo Miha v oddaji Ljubezen po domače spoznal primerno dekle zase, jo bo odpeljal na morje. »Verjetno kam v tujino.«

V zakonski stan le, če bo izbranka tako želela

Želi si veselo, družabno dekle, ki se zna občasno tudi urediti za posebne priložnosti. »Zunanjost mi ni tako pomembna.« Tudi poroka mu ni pomembna, a bi vseeno skočil v zakonski stan, če bi si to njegova izbranka resnično želela.

Aleš-Rod

Foto: POP TV