Miha Deželak bi se preizkusil kot sinhronizator

Miha Deželak bi se preizkusil kot sinhronizator (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
19. 7. 2019

Kultna risanka Levji kralj je ob 25-letnici dobila novejšo, sodobnejšo različico. Disneyev spektakel smo si premierno lahko ogledali tudi pri nas in sicer na premieri, katere medijski sponzor je bil Radio 1. 

V dvorani, ki je bila nabita do zadnjega kotička je bilo opaziti številne znane obraze, med njimi tudi sinhronizatorje. Pevec in voditelj Hitradia Antena Klemen Mramor je svoj glas posodil levčku Simbi. »Film je zares čustven in nekajkrat sem dobil cmok v grlo,« je povedal Klemen, ki se s sinhronizacijo ukvarja že 10 let, poleg tega pa je tudi rojeni voditelj. »Skrbim za svoje ljudi, jih vodim in vidim cilj.  Za voditelja se mi zdi zelo pomembno, da delaš za skupno dobro in ti ljudje zaupajo,« je povedal Klemen. 

Pevka Maja Založnik, ki je zapela pesem, ki jo v originalu poje Beyonce je po horoskopu levinja. »Sem zelo trmasta in vedno rada v centru pozornosti. Zelo sem čustvena, ognjena in vedno zagovarjam svoje stališče, prava levinja,« je navdušeno povedala Maja. 

Premiero je povezoval voditelj Radia 1 Miha Deželak, ki je velik ljubitelj klasike Levji kralj. »Sinhronizatorji so res carji, opravili so vrhunsko delo. Sam še nisem poskusil sinhronizirati kakšnega filmskega junaka, bi pa to z veseljem poskusil, če bi me povabili k sodelovanju,« je povedal Miha, ki že komaj čaka, da se jeseni vrne pred radijski mikrofon v najbolj poslušani jutranji program Denis Avdić Show. Tokrat bodo v etru kar štirje voditelji hkrati,  poleg njega še Denis Avdić, Jana Morelj in Anja Ramšak.