Miha Deželak je predstavil novo članico družine, ta prizor vam bo raztopil srce

Miha Deželak je predstavil novo članico družine, ta prizor vam bo raztopil srce (foto: Goran Antley) Goran Antley
17. 3. 2021

Radijski voditelj, ki je med poslušalci izjemno priljubljen, saj med drugim velja za človeka, ki se vedno odzove klicu po dobrodelnosti, je pravi družinski človek.

S soprogo imata tri otroke, dve hčerki in sina, na katere sta izjemno ponosna in jima vedno stojita ob strani. Zdaj pa se je družina Deželak povečala še za eno članico. Dom so odprli prisrčni hišni ljubljenki in jo pokazali še na družbenem omrežju.

"Čudovitemu veselju na štirih tačkah je ime Calma in je očarala vse Deželake. Pasma Tibetanski terier, starost 2 meseca. Nov prijatelj v hiši!," je zapisal Miha ob lepi fotografiji, na kateri njegov sin v naročju drži novo družinsko članico, ki jim bo brez dvoma v veliko veselje.

Tibetanski terieri veljajo za prave družinske kužke, so zelo zvesti, igrivi, samozavestni in privrženi. Marsikateri lastnik pravi, da so to mali psi z velikim značajem, saj znajo biti malce svojeglavi. Zgornja dlaka jim ne izpada, a treba jo je redno česati. V družbi ljubeče Deželakove družine se bo psička zagotovo počutila odlično, saj je že na prvi pogled jasno, da jo bodo vsaj malce razvajali - in ona njih, s svojo pozornostjo in ljubeznijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miha Dezelak (@dezelakmiha)