Miha Dragoš: Med favoriti za lento najlepšega na svetu!

4. 7. 2012
Deli

Miha Dragoš, mister universe Slovenije, po treh dneh neprestanih aktivnosti že velja za enega od favoritov na svetovnem lepotnem tekmovanju Mister Universe 2012 v Dominikanski republiki.

Že čez 10 dni bo znano, kdo bo nasledil lanskega zmagovalca Venezuelca Juana Pabla Gomeza. Še pred velikim finalom v Santo Domingu pa našega Miha čaka težka preizkušnja. Pripravlja se namreč za nastop na modni reviji, kjer je lansko leto prvo mesto zasedel Bojan Ilijanič, ki si je s tem v velikem finalu zagotovil neposredni uvrstitev med top 15 mistrov. Naš lepotni protagonist se je za nastop na tekmovanju Best Body Competition rigurozno pripravljal že mesec dni vnaprej, saj se je povsem odpovedal ogljikovim hidratom in utrjeval svoje telo na fitnesu.

Mnogi modni agenti menijo, da je Miha zaradi svoje fotogeničnosti in karizmatičnosti sposoben ubraniti Bojanovo lento, kar bi bilo za malo Slovenijo prava senzacija.

Ob tem pravi: »Tukaj sem zato, da se uvrstim čim višje. Vidim, da možnosti so. Zavedam pa se, da moram še naprej vse skupaj jemati na sproščen in zabaven način. Le tako lahko navdušujem in sem posledično opažen.« Erik Ferfolja dodaja: »Lani smo prebili led in bili od vsega začetka na očeh javnosti. To je za nas dobro, seveda pa si ravno zaradi tega ne smemo privoščiti napake. Trenutno nam gre odlično!«

Poleg Slovenije sodijo med favorite še Venezuela, Španija, Peru in Dominikanska republika, v širši krog pa še Argentina in Panama.

Za konec še zanimivost. Predstavnik Puerto Rica je po enem dnevu aktivnosti padel v osebno krizo in depresijo. Zanimivo je dejstvo, da si je prav ta lepotec sobo delil z našim mistrom. Je v depresijo padel, ker je vedel da je naš Miha nepremagljiv? Vse bo jasno kmalu.