Miha Dragoš: Najboljši je

Miha Dragoš: Najboljši je (foto: Story press) Story press
Vir: Story
13. 7. 2012

"Slovenija ima najboljšega mistra," odzvanja po Dominikanski republiki, kjer so vsi povsem navdušeni nad našim Miho Dragošem.

Mistru Slovenije se je pretekli teden uspelo uvrstiti na tretje mesto tekmovanja za najlepše telo, kjer je lenta romala v roke domačina. Uvrstitve Bojana Ilijaniča mu sicer ni uspelo ubraniti, je pa zato povsem obnorel druge tekmovalce.

Ponosni Kočevar ni navdušil zgolj žirije, organizatorjev in občinstva, temveč tudi druge fante, s katerimi se poteguje za laskavi naslov najlepšega na svetu. Od vseh fantov dobiva spodbudne besede, ki nikakor ne mejijo na tekmovalnost. Trepljajo ga po ramenih in mu iskreno privoščijo zmago, saj vsi menijo, da je Miha poseben zaradi svoje lepote, sproščenosti, prijaznosti in komunikativnosti.

Na več fotografijah smo ga ujeli z Argentincem in mistrom Dominikanske republike, s katerima se je od samega začetka odlično ujel. Fantje so že izmenjali povabila za obisk v države, tako da se lahko mišičastih lepotcev v kratkem nadejamo tudi na sončni strani Alp.

Na uho nam je prišlo tudi, da je Miha navdušil organizatorja Roberta Floresa, ki je med drugim tudi priznan modni oblikovalec. Slednji naj bi Mihu obljubil nastop na tednu mode v New Yorku.

Nova Story že v prodaji

Story