Miha Hauptman (Masterchef): Od televizije do svoje restavracije

Miha Hauptman (Masterchef): Od televizije do svoje restavracije (foto: Sandi Fišer) Sandi Fišer
Vir: Nova
29. 11. 2016

Miha Hauptman iz Trebnjega se je v kuharskih vodah dokazoval tako v šovu Masterchef Slovenija kot tudi v oddaji Gostilna išče šefa. A tokrat bo, kot pravi, končno uresničil svoje sanje in odprl svojo restavracijo.

"Po šovih sem veliko delala. Delavniki so bili dolgi tudi po 20 ur, ampak ko te nekaj veseli, ni težko delati. Zdaj se približuje moj čas in povem lahko, da bom kmalu po novem letu v Ljubljani, natančneje na Viču, odprl svojo restavracijo (imenovala naj bi se Restavracija in Catering Mihachef), pri kateri mi bo pomagal kuharski mojster Nejc Mastnak," nam je namreč zaupal Miha in dodal, da s slednjim sicer sodelujeta že nekaj časa. Sicer pa v teh dneh Miha že na polno pripravlja svoje ideje za restavracijo, v kateri bodo poskrbeli tudi za študente.

"Pri nas bodo pomembni okusi in vizualnost krožnika. Zajtrki, malice in kosila bodo v dopoldanskem času zelo raznoliki, popoldne pa se bo restavracija spremenila v čisto eleganco," še napoveduje Miha, ki nas bo o končnem datumu odprtja še obvestil.

Kaja Milanič