Miha Hercog je ponosno pokazal hčerko Ario, ki odrašča v prav tako lepotico, kot je njena mama Saša Lendero

6. 6. 2022
Deli
Miha Hercog je ponosno pokazal hčerko Ario, ki odrašča v prav tako lepotico, kot je njena mama Saša Lendero (foto: Osebni arhiv)
Osebni arhiv

Očitno so si vzeli nekaj časa samo zase.

Slovenska glasbenika, Miha Hercog in Saša Lendero sta že dolgo časa par, od lani pa sta tudi poročena. Skupaj vzgajata hčerko Ario, ki odrašča v pravo mlado damo. Javnosti je pretirano ne izpostavljata, a tu pa tam se na družbenih omrežjih pojavi kakšen prisrčen prizor, na katerem je tudi njuna edinka.

Kot če bi stopila iz serije Obalna straža: Ana Klašnja je čisto zažgala v TEH enodelnih kopalkah

Tako je Miha pred kratkim razveselil svoje sledilce in oboževalce z objavo fotografije, na kateri je s hčerko Ario. S slike je jasno razvidno, da je Aria zdaj že izjemno simpatično mlado dekle, ki se nam zdi podobna obema - tako svoji lepi mamici Saši kot očetu Mihi. Krasi jo lep pogled in hudomušen nasmeh, prav tak, kakršnega ima Miha.

Mudili so se na morju, verjetno so si vzeli prost konec tedna in se odpravili v Istro. Zagotovo jim je bilo lepo, saj so vsi trije ljubitelji morja, ob katerem radi preživljajo počitnice. Te bodo kaj kmalu na vrsti, saj se konec junija konča pouk za šolarje, tako da bo Aria imela veliko prostega časa. Zagotovo bo vsaj del počitnic preživela s staršema, saj se znajo sami odlično zabavati.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihael Hercog (@mihael_hercog)

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan