Miha Hercog je v tej družbi zelo užival, njegov nasmeh je izjemno zgovoren (njen pa tudi ...)

Miha Hercog je v tej družbi zelo užival, njegov nasmeh je izjemno zgovoren (njen pa tudi ...) (foto: Arhiv) Arhiv
6. 3. 2023

Vsak trenutek, ki ga preživita skupaj, je za oba nadvse dragocen in Miha tega ne skriva.

Po razhodu sta tako pevka Saša Lendero kot glasbenik Miha Hercog poudarila, da o podrobnostih ne bosta govorila in da bosta - tako kot doslej - oba skrbela za dobrobit njune hčerke Arie. Da slednje še kako drži, je povsem jasno - sta odlična starša, ki sta na njuno edinko izjemno ponosna.

Preberite še: Jasmina odkrito priznava, kaj si je dala "popraviti", včasih je bila precej drugačna (in TO je bilo krivo)

V minulih dneh je Miha na Instagramu pokazal, kako uživa v Ariini družbi in kam sta se odpravila. Obiskala sta Aerodium Slovenija in se očitno zabavala. Miha je hčerko ponosno stisnil k sebi, Aria pa se je zadovoljno smehljala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihael Hercog (@mihael_hercog)

Otroci hitro odraščajo, in tega se kot oče zelo dobro zaveda. Nam se zdi, da je Aria čedalje bolj podobna svoji lepi mamici, z očetom pa jo zagotovo druži hudomušni pogled in pripravljenost na smeh.

"Nasmeh hčerke je skrivni namen vsakega očeta," je ob ljubkem prizoru zapisal ponosni Miha. Povezava med njim in Ario je očitna in videti je, da se imata iskreno rada. Pri tem lahko samo rečemo: bravo za tak odnos, vsak otrok si zasluži imeti starše, ki tako predano skrbijo zanj (tudi če so ločeni).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihael Hercog (@mihael_hercog)

  • Morda bi vas zanimal pogovor z Mojco Fatur, ki je med drugim povedala: "Ni bila najtežja misel, da bi jaz umrla, ampak da bi otroci ostali sami." Več pa v spodnjem posnetku.