Miha Hercog o svojih sosedih iskreno povedal tole, nič kaj jim ni lahko

15. 11. 2023
Deli
Miha Hercog o svojih sosedih iskreno povedal tole, nič kaj jim ni lahko (foto: Instagram/Miha Hercog)
Instagram/Miha Hercog

Če je v soseski glasbenik doma, se to pač dogaja ....

Miha Hercog je glasbeni ustvarjalec, ki sledi svojemu navdihu - tudi če ta pride sredi noči. To dobro vedo njegovi sosedje, ki so očitno zelo razumevajoči, kar Miha dobro ve. Zdaj jim je namenil zapis, ki je nasmejal mnoge, razlog pa je njegova iskrenost.

Princ William svoji Kate reče, da je zmešana - to pa je razlog (presenetil vas bo)

"Jst mam res razumevajoče sosede, ker glede na to, da ob nemogočih urah - pač, ko inspiracija rukne - snemam demo posnetke in se zdravn derem v nemogočih višinah in krivinah, res ne morjo vedt, a mam furež (koline), a kkšnga Italijana mučm, ker petje pač najlepš zveni v italjanskem jeziku (5 besed obračam sm pa ke), a sem si prste odrezu, a si delam brazilsko depilacijo, al sem pa zaprt pa nimam Donata… Tko da dragi sosedje, vse je ok, sam muzičarska je pač taka," je ob objavljeni fotografiji zapisal Miha.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miha Hercog (@miha_hercog)

Zagotovo je del o brazilski depilaciji nasmejal številne, seveda tudi nas. Lepo je, da ima tako dobre in odkrite odnose s sosedi, kajne? To je rezultat truda in vsekakor ni naključje.  Sicer pa po ločitvi od Saše Lendero več časa preživja s svojimi prijatelji.

Vse oči so bile uprte v Tino Gaber zaradi razloga, ki ga marsikdo ni pričakoval

Čeprav veliko dela, si ob koncih tedna občasno le vzame nekaj trenutkov in si privošči malce sprostitve. Na družbenih omrežjih je že večkrat pokazal, da se rad druži s svojo postavno sestro in prijatelji. Tako je nedavno v njihovi družbi obiskal Benetke, kjer so se lepo zabavali in preživeli čudovit dan. Mihova sestra je tudi med njegovo odsotnostjo - mudil se je v Španiji - skrbela za njegovo stanovanje.

BONUS VIDEO: Pogovor z Domnom Valičem: "Naslavljajo me kot lomilca ženskih src, kot da je to nekaj dobrega - kar zares ni"