Miha Hercog zdaj o svežih začetkih razmerja s Sašo Lendero povedal svojo resnico

6. 5. 2024
Deli
Miha Hercog zdaj o svežih začetkih razmerja s Sašo Lendero povedal svojo resnico (foto: Planet TV/Posnetek zaslona)
Planet TV/Posnetek zaslona

Glasbenik Miha Hercog je nedavno povedal, kako se je med njima s Sašo Lendero sploh vse začelo.

Saša Lendero je lansko leto začela precej grenko, saj je na svojem Instagramu takrat sporočila, da se ločuje od Mihe Hercoga in mnogi so bili nad tem precej presenečni, a se zdi, da je bila kriza le prevelika in sta odšla vsak svojo pot. "Nikoli ne kličem novinarjev, zlasti ne v zvezi z zasebnim življenjem. Zelo nerada razlagam o svoji ločitvi. V resnih intervjujih naredim izjemo le zato, da bi morda kdo, ki se je kot jaz znašel v temnem obdobju, vedel, da s časom postane jasneje, lažje," je takrat povedala za revijo Onaplus, vse do danes pa sta z Miho ostala v korektnih odnosih, še vedno pa odlično poslovno sodelujeta.

Komentator zadnje sezone šova Poroka na prvi pogled, Poroka na drugi pogledMiha Hercog, pa je nedavno povedal, kako se je med njima vse skupaj sploh začelo, ko je v oddaji odkril tudi delček iz svojega zasebnega življenja. "Ni bilo tisto, da bi bil zaljubljen na nobenih temeljih, ampak se je gradilo, potem pa je samo počilo. Potem sem bil pa fertik, potem sem se pa preselil v dveh mesecih," je bil odkrit Miha, ki se je s Sašo razšel po več kot 20 letih skupne poti.

Miha ni skrival, da je bilo to obdobje zanj izjemno boleče in težko. Njegova ločitev pa je močno prizadela tudi njegovo hčerko Ario, ki je bila še posebej prizadeta, ker je bil Miha tisti, ki je odšel in se odselil iz družinskega doma. Vendar pa je Miha uspel obdržati stik s hčerko in je postopoma vzpostavil nov odnos z njo in danes je med njima spet vse v redu.

"To je bilo zanjo zelo težko obdobje, a sem vesel, da je zdaj spet srečen človek, to mi je najbolj pomembna stvar, da je ona srečna, da je vesela, saj je mogoče malo zamere do mene ali kakorkli, ker sem jaz odšel, ampak imava pa res en lep odnos zdaj. Tako, da naj samo tako ostane," je v podcastu ŠOKkast za Slovenske novice pred časom povedal Miha Hercog.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu