Miha Hercog pokazal svojo lepo sestro, a vsi so se smejali le zaradi ene stvari, ki noro bode v oči

29. 5. 2023
Deli
Miha Hercog pokazal svojo lepo sestro, a vsi so se smejali le zaradi ene stvari, ki noro bode v oči (foto: Arhiv)
Arhiv

Glasbenik Miha Hercog ne skriva, da ima svojo lepo sestro zares rad in da bi za njo naredil čisto vse, zdaj pa je tudi jasno, da jo rad razvaja takrat, ko je najtežje.

Sestra Mihe Hercoga je že nekaj časa na zdravljenju v Kliničnem centru v Ljubljani, Miha pa seveda pridno skrbi zanjo in jo skoraj vsak dan obišče in ne skriva, da že komaj čaka čas, ko jo bo lahko odpeljal domov. Seveda pa čas v bolnici veliko hitreje mine, če te nekdo razvaja in Miha to še kako dobro zna.

Svojo sestrico je tako razveselil s hitro hrano, ki občasno še kako potolaži človeka in ji tako malo polepšal vikend, ki ga je preživljala v bolniški postelji. Vsekakor je bilo videti, da sta se ob tem dobro zabavala, Miha pa je duhovito zapisal: "Zdrava prehrana je najbolj pomemben del okrevanja 🤣😂🙈🙈."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihael Hercog (@mihael_hercog)

S tem se prav gotovo moramo strinjati, seveda pa se mnogi ob tem tudi dobro nasmejali, saj je znano, da ima Miha odličen smisel za humor in da zna s svojimi izjavami nasmejati vse okoli sebe in tudi tokrat je bilo tako. No, seveda njegovi lepi sestri tudi mi želimo, da bi kar čim hitreje okrevala in da bi potem lahko uživala v dolgem in toplem poletju, ki ga bosta vsaj del prav gotovo preživela skupaj z Miho.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan