Miha Hercog ves čas v bolnišnici, zdaj je jasno, kako resno je bilo zdravstveno stanje

7. 6. 2023
Deli

Glasbenik Miha Hercog ne skriva, da je s svojo sestro zelo povezan in da skoraj ne mine dan, ko ne bi bila v kontaktih. A nedavno je bil še posebej v skrbeh za njo.

1 / 2
Arhiv

Glasbenik Miha Hercog se je v preteklih dneh veliko vozil okoli bolnic, mnogi so spremljali to njegovo dogajanje in upali, da se bo čim hitreje in čim bolj neboleče vse skupaj končalo in da bodo stvari že kmalu boljše. Zdaj pa je tudi jasno, kaj točno se mu je dogajalo in kako resno je bilo. Berite dalje ...

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.