Miha Kadunc (Kmetija išče lastnika): Vstopa v politiko?!

Miha Kadunc (foto: arhiv Pop TV) arhiv Pop TV
Vir: Lea
21. 10. 2011

Kljub zgodnjemu izstopu iz resničnostnega šova Miha ne obupuje, saj so ga s ponudbami dobesedno zasuli – tako prijateljskimi, ženitnimi kot tudi političnimi. O slednji še najbolj resno razmišlja, saj prihaja iz Liste Zorana Jankovića!

Miha v pozornosti zelo uživa in namerava iz tega čim več iztržiti. Nikoli se ni branil dodatnega dela in tudi zdaj se ga ne bo. Ker je natakar v znani ljubljanski gostilni Sokol, pred tem pa je delal v številnih najbolj obiskanih ljubljanskih diskotekah (Turist, Eldorado, Acapulco, Babilon), ima tudi širok krog prijateljev, še posebej punc, ki so ga zdaj dobesedno zasule s prošnjami za prijateljstvo na njegovi strani na Facebooku.

‘’V enem dnevu sem sprejel več kot 800 novih prijateljev, prošnje pa še vedno prihajajo. To je noro. Dobivam številna povabila, od povabil v stranko do čisto zasebnih povabil.’’ Na vprašanje, v katero stranko so ga povabili, pa odvrne: ‘’Janković me hoče!’’ Po izpadu iz šova mu je tudi nekdaj zelo aktivna v politiki Angelca Likovič svetovala, da naj gre kar k Jankoviću, če ga zanima politika. Zanimivo, saj je bila Angelca še pred leti velika zagovornica Janeza Janše. Miha pravi, da je politika vsekakor ena od možnosti, a se mora v ponudbo poglobiti in jo proučiti, se dogovoriti za sestanek.

Priporočamo