Miha Kadunc (Kmetija išče lastnika): Že vroče zaljubljen!

Vir: Nova
8. 11. 2011

Nista še minila dva tedna, odkar je zgovorni in spogledljivi Miha izpadel iz šova Kmetija išče lastnika, pa so se nanj vsule številne oboževalke. Ljubljanski natakar je v hipu postal ljubljenec številnih deklet in prepričan, da ne bo dolgo ostal samski.

Res ni prav dolgo čakal – njegova zadnja zveza je trajala deset let in se je končala pred letom dni, tako da je bil Miha pripravljen na novo. Srce 33-letnika je tako v hipu osvojila mlada in pridna študentka Sara Vidmar, parček pa je še čisto sveže zaljubljen.

Vsak dan si na portalih na Facebooku pišeta številna ljubezenska sporočilca (Za mojo pridno Saro!!!! Čestitam!!!!!, ko je Sara opravila kolokvija z ocenama 9 in 10; Ljubi moja zlata!!!!!!!!!!!!!, ko mu je napisala ljubezenski izliv) in tudi ljubezenska pisma in pesmi.

Miha je po izpadu iz Kmetije dobil številne oboževalke, tudi na Facebooku, kjer ima že skoraj tri tisoč prijateljev, večinoma ženske. Ravno te zdaj niso najbolj navdušene, ko na njegovem profilu prebirajo le ljubezenske izlive. Čeprav si tako javno izkazujeta ljubezen, pa se parček še ne želi javno izpostavljati, saj je njuna ljubezen še preveč sveža.

Priporočamo