Miha Kadunc: V igralstvo zaradi oboževalk?

Vir: Lea
11. 5. 2012

Čeprav ni zmagal, je verjetno od vseh tekmovalcev v Kmetiji dobil prav on največ oboževalk. To ne preseneča, saj je bil med vsemi resničnostnimi kmeti po njihovem mnenju najbolj postaven, zaradi česar bi bilo vsekakor smiselno prepoznavnost izkoristiti še bolj. Miha se je zadnje čase sicer malce umaknil iz medijev, saj poleg službe načrtuje še nekaj stvari, ki zahtevajo čas in razmislek. Zanimivo zamisel pa so mu poleg že obstoječih načrtov dale tudi prav njegove oboževalke s Kmetije.

Ker se na različnih internetnih omrežjih danes lahko pogovarjamo o vsem, in ker vsakdo lahko doda svoj del in je splet nekakšno okno v svet, se je seveda kmalu razvedelo tudi, da udeležba na Kmetiji ni edini niti prvi Mihov medijski nastop.

Oboževalke so namreč odkrile, da je postavni 'kmet' v otroških letih uspešno zaigral v filmu. Kot fantič je dobil eno od glavnih vlog v filmu Super detektiv Klapp. Film je požel uspeh, a se Miha kljub temu takrat ni odločil, da bi nadaljeval igralsko pot in sprejel še kakšno vlogo.

Prišla so pubertetniška in najstniška leta, posvečal se je športu in drugim aktivnostim, tako da za igralstvo niti ni bilo časa. "Vsekakor pa je bila lepa izkušnja. Nanjo imam lepe spomine in tudi dobro smo se imeli. V živo in od blizu sem lahko videl, kako te stvari potekajo. Poleg dela smo se na snemanju tudi zabavali. Z nekaterimi, s katerimi smo skupaj igrali, imamo še danes stike," pravi.

Načrtuje vrnitev?

Na film in igralstvo potem ni več mislil in je oboje ostalo le lep otroški spomin. Tudi želje ali ambicije, da bi še kdaj pozneje zaigral, ni imel nikoli, prav tako nikdar ni pomislil, da bi igralstvo bilo njegov poklic.

Potem pa so ga prijateljice, ki jih ima na svojem Facebook profilu, začele spraševati, ali bo še kdaj zaigral v kakšnem filmu, da bi moral in podobno, pri tem pa so pripomnile tudi, da bi ga rade videle na platnu. Najprej se na to ni niti odzival, čez nekaj časa pa se je lepega dne vprašal, zakaj ne, če bi bila kakšna primerna in zanimiva priložnost. Če bi prišla vloga, ki bi bila prava zanj, bi se z veseljem odzval. Ko je to možnost omenil v enem od svojih odgovorov na Facebooku, se je začelo ugibanje, kakšna vloga bi bila zanj najprimernejša.

Miha, ki se je navadil, da je od Kmetije na očeh javnosti in da je o njem slišati veliko, se na to le nasmehne. Zabavno se mu namreč zdi, česa vse se ljudje spomnijo in kaj je že slišal o sebi. Ali bo znova zaigral v filmu, ne vemo, treba bo počakati in se pustiti presenetiti.

Priporočamo