Miha Kavčič: New York ga navdihuje

Miha Kavčič: New York ga navdihuje (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Nova
18. 10. 2017

"V Sloveniji se počutim kot buba, ki čaka, da razpre svoja krila, v New Yorku pa me ljudje navdihujejo, da si upam biti, kar sem," je vtise o enem od največjih svetovnih velemest strnil Miha Kavčič, član glasbene zasedbe Sestre, ki je bil že šestič v New Yorku, mestu, ki ga doživlja skoraj kot rojstni kraj.

"Najbolj obožujem nočno življenje," je še razkril o mestu, ki nikoli ne spi in kjer je bil 16 dni z dolgoletno prijateljico Salome. Predvsem pa je izpostavil, da je New York, ki mu je tako zelo pri srcu, lahko prvič videl brez očal, saj so mu pred kratkim na zagrebški kliniki Svjetlost, največji očesni kliniki v jugovzhodnem delu Evrope, podarili najlepše rojstnodnevno darilo – lasersko operacijo oči, po kateri je lahko pospravil svoje kontaktne leče.

Miha, ki ga poznamo tudi iz resničnostnega šova Kmetija, je tako ob obisku ameriškega velemesta še kar navdušeno prebiral napise na obcestnih tablah, hkrati pa priznal, da obžaluje le, da se za operacijo ni odločil že prej. "A vse se zgodi z razlogom in ob pravem času," je bil še zadovoljen ob vrnitvi v Slovenijo.