Miha Kavčič odletel s Planet TV-ja!

Miha bi rad 
ostal v medijih. (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Nova
21. 9. 2015

Znani kmet Miha Kavčič, ki smo ga lani lahko z družino spremljali v oddaji Bog ne daj, da bi crknu televizor, sodelovanja pri ustvarjanju letošnje sezone z ustvarjalci oddaje ni podaljšal. Povedal nam je: "Televizija je medij, kjer se stvari hitro spremenijo. Sodelovanje v oddaji je bila super izkušnja zame in za mojo družino in z ustvarjalci oddaje smo še vedno v super odnosih. 

Kljub temu so se letos odločili za sveže obraze, vendar zaradi tega ni bilo nobene slabe volje," nam je povedal Miha in dodal, da želja po pojavljanju pred televizijskimi kamerami ostaja. "Mislim, da gre pri televiziji za posebno izkušnjo, ki je ni deležen ravno vsak. Z veseljem bi zagrabil kakšno novo povabilo k televizijskemu sodelovanju," pojasnjuje Miha, ki je ravno na dan, ko smo ga poklicali, na spletni strani Planet TV objavil svojo prvo novičko, v kateri je strnil vtise o dogajanju na letošnji Kmetiji. "Članek je bil sicer objavljen poskusno, torej ni še nič zagotovo. Je pa res, da se jim poskušam dokazati kot primeren kandidat za sodelovanje," še dodaja.

Značke: Miha Kavčič

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri