Miha Kavčič: Za rojstni dan dobil dober vid!

Miha Kavčič: Za rojstni dan dobil dober vid! (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
24. 7. 2017

Po zaključku resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek se je za Miha resnično začelo odvijati novo življenje.

Medijska izpostavljenost mu je prinesla najprej voditeljsko mesto na Planet TV, nato je postal še del priljubljenega tria Sestre, postal pa je tudi del družabne scene in zamudi le redkokateri pomembnejši dogodek. Medijska izpostavljenost mu ne predstavlja težav.

"Za rojstni dan sem dobil najlepše darilo. Brez očal spet vidim popolnoma vse," z velikim nasmehom na obrazu razlaga Miha Kavčič, eden izmed priljubljenih tekmovalcev Kmetije in član glasbene skupine Sestre. Niti v najlepših sanjah si ni znal predstavljati, da bo na zagrebški Kliniki Svjetlost vse skupaj potekalo tako hitro: "V četrtek sem imel pregled, v soboto, po nekaj več kot 10 minut dolgem posegu, pa sem doma leče lahko že vrgel v smeti. Če bi to vedel, bi se za poseg zagotovo odločil že prej," še pove sogovornik.

V največji očesni kliniki na jugovzhodnem delu Evrope so Mihu Kavčiču s posebno femto LASIK metodo odstranili skoraj – 5,5 dioptrije. "Osebje je prijazno, nasmejano in polno informacij," je še povedal pevec, ki se s skupino s polno paro pripravlja na nov projekt – snemanje nove zgoščenke. Prepričan je, da se ne bi mogel prepustiti boljšim rokam.

Svoje oči je strokovnjakom klinike zaupalo že več kot 15 tisoč Slovencev, med njimi sta tudi Zvezdana Mlakar in Franci Kek. Hvaležen sem vesolju, zdravnikom, prav vsem, še navdušeno pove Kavčič, ki posebnega petkovega dne še dolgo ne bo pozabil: "Ne morem verjeti. Nisem si predstavljal, da mi bo ta operacija toliko pomenila. Na poti proti domu sem z zanimanjem prebiral napise na tablah, ki tako hitro po operaciji niso bili prav nič megleni. Solze sreče pa smo mi kar same od sebe lile iz oči. Preprosto se nisem mogel ustaviti."

Maja Muhič