Miha & Kristina Vodičar: Popoln grški odklop

Miha & Kristina Vodičar: Popoln grški odklop (foto: osebni arhiv ) osebni arhiv
Vir: Nova
30. 7. 2018

Miha Vodičar, eden od plesalcev iz plesnega šova Zvezde plešejo, velja za enega od najboljših plesalcev pri nas, saj se lahko pohvali s številnimi državnimi in svetovnimi naslovi, ki jih je skozi bogato plesno pot dosegel s soplesalko Nadiyo Bychkovo.

Letošnje poletje je pri Mihi dobilo dodaten življenjski zagon, saj se je junija v romantičnem osrčju Goriških brd poročil s svojo ljubeznijo Kristino. Zakonca Vodičar sta se po vseh delovnih obveznosti odločila, da se za nekaj časa odklopita od obveznostih ter se odpravita na enega od grških otokov.

Kristino smo poklicali v Grčijo in razkrila nam je, da z možem Miho preživljata sproščen in prelep enomesečni oddih na otoku Rodos. "Otok in kristalno čisto morje sta naju prevzela. Prav je, da razkrijem, da je to poletni oddih v Grčiji, in ne poročno potovanje, saj številni menijo, da sva se odpravila na poročno," razkrije v smehu Kristina (na poročno potovanje namreč odhajata na eksotično potovanje v bolj jesenskih mesecih) in doda: "Za naju so poletne počitnice popoln odklop od tehnologije, tako jih najraje izkoristiva za sproščeno predajanje soncu in branje dobrih knjig ob morju. Vsako branje ob stiku z zrcalno čistim morjem in sanjskimi koščki plaž dobi povsem drugačen pogled."

Besedilo: Alojz Petrovčič // Fotografija: osebni arhiv

Priporočamo