Miha Krušič: Znana plesna ekipa za Vesolje veselja

Vir: Lea
3. 9. 2009

Plesalec in najboljši slovenski koreograf se je že nekaj časa z 20 plesalci vsak dan potil za štirimi stenami svojega Pro Dance Studia. Tik pred velikim dogodkom nas je povabil na enega izmed zadnjih treningov, kjer smo si lahko tudi ekskluzivno ogledali delček sestavljenih koreografij.

“Nastop na festivalu Vesolje veselja bo velik izziv in hkrati priložnost pokazati ljudem naše sposobnosti,” pove Miha in doda, da bo to zanj še posebej pester dan in večer, saj se bo po zelo dolgem času tudi sam pomešal med plesalce.

“Ne vem, kdaj sem nazadnje sodeloval v tako velikem šovu. Vsekakor je minilo precej časa. Poskušal bom pokazati vse tisto, po čemer me pravzaprav ljudje poznajo.” Na lastne oči smo se na enem izmed treningov prepričali, da bo spektakel res velik. Tudi občinstvo ga bo zagotovo pozdravilo z velikim navdušenjem.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri