Miha Novak (Čuki): Glasbenik dočakal dopust

Miha Novak (Čuki): Glasbenik dočakal dopust (foto: osebni arhiv ) osebni arhiv
Vir: Nova
30. 8. 2018

V zadnjih mesecih so Čuki, ki jih jih pozno jeseni čaka lep jubilej, res veliko igrali, saj so med drugim nastopili tudi na številnih porokah, kjer je se pelo in plesalo do zgodnjih jutranjih ur.

"Bilo je fantastično, vendar smo zdaj tudi mi težko čakali dopust. Letos sem si rekel, da je čas, da grem tudi sam na počitnice z letalom. Čuki sodelujemo s turistično agencijo Relax, zato so mi kar oni pomagali poiskati super destinacijo. Odločil sem se za Grčijo! Teden dni popolnega miru, ko te nobeden ne prepozna in lahko daš vse skrbi na stran. Fantastično. Najbolj pa sem bil vesel, ker je bilo v hotelu poskrbljeno tudi za nas 'otroke po duši'. Pričakal me je namreč pravi vodni park s številnimi tobogani.

Res sem prišel na svoj račun. Počutil sem se znova star deset let, ko sem se prevozil po vseh toboganih, pa ne enkrat. Vsi spomini na mladost so prišli na dan in v meni prebudili otroka. Seveda sem veliko preležal tudi na plaži ob dobri glasbi in s koktajlom v roki, ko sem užival ob zvokih morja. Skratka, zame so bile letos malce netipične, vendar nepozabne počitnice. Čeprav me je malce stiskalo v želodcu, ko sem šel prvič na letalo, ki je po vrhu vsega še zamujalo, mi ni niti malo žal," nam je svojo dogodivščino zaupal Miha Novak, ki je zdaj s Čuki že pripravljen na nove glasbene odre.

Besedilo: A.M. // Fotografije: osebni arhiv

Priporočamo