Miha Novak še vedno ne verjame, da je del Čukov

Miha Novak 
zase pravi, 
da je preprost vaški fant. (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Lady
2. 6. 2019

Pred dvema letoma se je danes najmlajšemu, 23-letemu članu oziroma basistu Čukov Mihi Novaku še kako spremenilo življenje, saj se je pridružil eni izmed najbolj priljubljenih slovenskih skupin.

“Še kar ne morem verjeti, da sem res tukaj, da sem res že dve leti pravi Čuk, prav res četrti član, ko lahko snemam spote, dajem intervjuje in špilam za vse vas,” je zapisal simpatični Korošec, ki je ob tej priložnosti še dejal, da so se mu s tem, ko je postal član Čukov, izpolnile otroške sanje ter da je stopil v res velike čevlje.

“Letos se je zgodilo toliko vsega, turneje po Sloveniji in Hrvaški, poroke, fešte, snemanja, novi spoti in še in še. Za vedno pa mi bo ostal v spominu in srcu naš koncert ob 30-letnici. Če bi mi kdo pred nekaj leti rekel, da bom sam glavni akter na tem velikem odru Cankarjevega doma, bi ga vprašal, ali se šali ali, še huje, ali je na glavo padel … Pa sem res bil, res igral in bil del tega, jaz, preprost vaški fant, ki je sicer res veliko vadil in živi za glasbo. Ampak, da mi bo uspelo vse to, pa res nisem verjel. Saj ne, da ne verjamem vase, ampak včasih si mislim, tako mlad sem in že toliko doživel. Zato bi se na tem mestu spet rad zahvalil mojim zlatim Čukcem, ki so res fejst fantje. Jože, Jernej in Matjaž, rad vas imam in sem res hvaležen za vse, kar smo. V prvi vrsti pa velika hvala vsem mojim in našim fenom, ki nas podpirate, radi poslušate in z nami zapojete. Brez vas ni nas. Hvala,” je vse skupaj skromno opisal Miha.

Besedilo: A. M. // Fotografiji: Igor Zaplatil

Priporočamo