Miha Rebernak brez razloga zapustil Vesno Šošterič?!

Miha Rebernak brez razloga zapustil Vesno Šošterič?! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Nova
28. 1. 2019

Znan slovenski pregovor pravi, da se zarečenega kruha največ poje. 

Vse to bo še kako držalo pri ljubljenki občinstva Vesni Šošterič in njenem zdaj že bivšem partnerju in zaročencu Mihi Rebernaku. Čeprav sta bila zaljubljenca, ki sta se v šovu Ljubezen po domače do ušes zaljubila, sploh Miha je ob Vesni videl vse zvezde tega planeta, presrečna, ko sta se končno našla, se zdaj zdi, da je bila simpatija le površinska. Miha Rebernak je tako kot pred njim Jožko Kmetič namreč zapustil svojo ljubljenko.

Ali se je po tem kratkem času, ki sta ga preživela skupaj z Vesno, ustrašil ljubezni, pravega in napornega kmečkega življenja ali celo družinskega življenja, ve samo on, saj se za zdaj na telefonske klice ni odzval, za spetni portal www.govori.se pa je le povedal, da je Vesni povedal, zakaj jo je zapustil, “a tega sama ne želi ali noče razumeti.” Ob tem je še pojasnil, da je imel Vesno zelo rad in resnično si je želel z njo ustvariti družino: “Bile pa so določene stvari, ki so me pri Vesni motile, a podrobneje o njih ne bi želel govoriti. Zavedal sem se, da se Vesna ne bo spremenila, zaradi tega sem se odločil, da jo zapustim. Nisem je želel siliti, da bi se spremenila, saj se zavedam, da to ni v redu. Vesna je super punca in ji želim vso srečo v ljubezni, da bi našla dobrega moškega ter si z njim ustvarila tudi družino.” Se je pa zato odzvala Vesna, ki je zanikala, kar je povedal Miha, saj sama še vedno od njega ni dobila konkretnega pojasnila.

“Če Miha zdaj pravi, da so ga motile določne stvari, naj mi to tudi pove, za zdaj mi ni nič. Kot sem že dejala, je okrog novega leta prišel po svoje stvari in odšel brez kakšnega temeljitejšega pojasnila,” nam je zaupala Vesna, ki je dejala, da poroke maja zagotovo ne bo, prav tako Mihi ne bi dala še ene priložnosti, ker je bila razočarana, ne nazadnje pa je od njega na domačiji pričakovala, da se bo tudi sam angažiral. “Po navadi me je vsakič vprašal, ali je še kaj za narediti. Pri tako veliki kmetiji, ki ste jo lani obiskali tudi vi, pa se takoj vidi, kdo se znajde in kdo ne. Dela je res veliko, morda se tu Miha res ni najbolj znašel v kmečkih opravilih,” je še dodala Vesna, ki nam je za konec zaupala, da se Miha na naše klice ne bo javil, ker on ve, da ni vse tako, kot pravi, in si ne bo delal sramote.

Še lani poleti sta žarela od sreče

Spomnimo. Ko smo ju lani konec poletja obiskali na Vesnini domačiji na Vetrniku, ki leži blizu Brestanice, ni bilo niti znaka o tem, da bi zaročenca razmišljala o ločitvi. “Miha se je na našo kmetijo že lepo privadil. Vse štima, odlično se razumeva. Vem, da vas tudi zanima, kako napreduje povečanje družine. Lahko vam zaupam, da sva aktivna tudi na tem področju, a počasi. Se nama nikamor ne mudi,” nam je takrat povedala Vesna, Miha, ki ni niti za sekundo izpustil svoje zaročenke, pa je vse to prav tako potrdil. Takrat sta oba potrdila, da razmišljata o poroki, ki naj bi se zgodila letošnjo pomlad, in sicer maja.

Pri poroki naj bi imel prste vmes tudi vseslovenski slavček, ki nam je pred približno dvema mesecema zaupal, da bo njegova vloga na njuni poroki nekaj posebnega ter da se bo vsem vtisnila v lep, nepozaben spomin. “Vesna in Muha si zaslužita vso srečo tega sveta, in če sem del večne zgodbe, mi je zmeraj v veliko veselje in čast,” je takrat Damjan Murko. No, te družinske sreče in vloge mame pa Vesna letos po vsej verjetnosti še ne bo doživela, saj se je zveza z Mihom popolnoma ohladila. Če se je tudi stalila kot led, pa bo pokazal čas, saj so se številni pari, ko so se razšli, po določen času znova združili.

Gre še v kakšen novi šov?

Ali bo Vesna Šošterič, ki smo jo pobližje spoznali v dveh sezonah šova Ljubezen po domače, znova sodelovala v kakšnem podobnem šovu, trenutno še ne ve. Vrata so, tako ljubljenka občinstva, odprta, tako da je vse možno. Kot je morda možno, da bo zaplesala celo v pomladnem šovu Zvezde plešejo, kjer so v preteklih sezonah plesali številni znani obrazi. Kakor koli, pustimo se presenetiti.

Besedilo: Alesh Maatko // Fotografije: Helena Kermelj