Miha Rebernak (Ljubezen po domače) še enkrat dokazal, da mu recitacija ni tuja! Imamo tudi VIDEO!

Miha Rebernak (Ljubezen po domače) še enkrat dokazal, da mu recitacija ni tuja! Imamo tudi VIDEO! (foto: POP TV) POP TV
13. 6. 2018

V rahlo vetrovnem jutru sva se z Mihom dobila v Slovenskih Konjicah, kraju od koder tudi prihaja. Ob prihodu je bilo vidno, da ima malo treme, nenazadnje ni vedel, kaj ga čaka. A kaj hitro je začetna trema popustila in dogovorila sva se, da se povzpneva do starega srednjeveškega gradu nad Slovenskimi Konjicami.

Pod okriljem spodnjih zidov sva našla miren kotiček, kjer naju mimoidoči niso motili in sva lahko v miru spregovorili o tem, kaj se z njim dogaja sedaj.

Delo mu ni tuje

Mihu se že na pogled vidi, da je deloven človek. Roke odražajo njegovo pridnost in dajo sogovorniku takoj vedeti, da ima pred seboj delovnega in marljivega človeka. Poleg tega, da dela na družinski kmetiji, hodi tudi v službo. Trenutno dela v pralnici kamionov.

Trenutno še samski

Prizna, da ga sedaj ljudje večkrat ogovorijo, saj ga prepoznajo s televizije. Trenutno še nima dekleta. Vesni je obljubil, da jo bo čakal, če se med njo in Jožkom zalomi. V primeru, da bo v njem pravega fanta spoznala katera druga delovna in marljiva punca, kakršno si Miha želi, pa se verjetno tudi ne bo ubiral, če bo med njima preskočila iskrica.

Navdušil z recitacijo

Miha se mnogo ljudi spominja tudi po recitaciji podoknice Vesni, s katero je želel osvojiti Vesnino srce. Takrat žal neuspešno. V pogovoru z njim si nisem mogel kaj, da ga ne bi pobaral, če nam ustreže in še enkrat zrecitira kakšen verz.

Miha je dokazal, da si upa in roko na srce, tega ne bi zmogel vsak!

Aleš-Rod, Foto: POP TV