Miha Vodičar in Kristina Pangos: Bliža se poroka na gradu Dobrovo!

Miha Vodičar in Kristina Pangos: Bliža se poroka na gradu Dobrovo! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Story
26. 5. 2018

Vrhunski slovenski plesalec Miha Vodičar, udeleženec plesnega šova Zvezde plešejo, je z mislimi počasi že v juniju, ko se bo v Goriških brdih na medijski poroki z imenom Briška poroka 2018 poročil s svojim dekletom Kristino Pangos.

Sedemindvajsetletna Kristina in 30-letni Miha sta komisijo Briške poroke 2018 prepričala predvsem z izvirnostjo, iskrenostjo in željo po poroki v Brdih. Tako si bo par večno zvestobo obljubil 9. junija na gradu Dobrovo. Izvedeli smo, da Kristina in njen Miha kljub številnim obveznostim odštevata tedne do poročnega dne. Plesni mojster je v teh pomladnih dneh zelo zaseden, tako da je besedo prepustil kar bodoči ženi Kristini, ki nam je razkrila nekaj utrinkov iz njune zasebnosti in priprav na veliki poročni dan. "Res je, poleti se bova z Mihom poročila in tega dne se že neizmerno veseliva. Samih dni nama ne uspe odštevati, saj nama ob hitrem tempu kar bežijo. Oba sva polno zasedena, sploh Miha, in odkar ga poznam, občudujem njegovo profesionalnost in predanost delu," v smehu razkrije Kristina.

"Nisem tipično dekle, ki je že od majhnega vedelo, kako bo videti njena poroka. Sem pa zelo vizualna oseba, ki ji perfekcionizem velikokrat dela preglavice, poleg vsega je tak tudi moj Miha. Oba si želiva sproščene in zabavne poroke in prepričana sem, da nam bo s partnerji Briške poroke in organizatorko Petro Starbek to uspelo. Kot nevesta si želim, da bom ta dan resnično brezskrbno uživala in da bodo svatje še dolgo govorili, kako luštno je bilo in kako zelo so se naplesali. Prisegava na večno eleganco in bova v tem pogledu zelo klasična, če se lahko tako izrazim. Do zlatarja še nisva prišla, veva pa že, kaj bova izbrala: belo zlato brez vrezanih vzorcev, oblik, dodatkov. Tudi pri oblekah bo tako, belina v kombinaciji s svilo in ročno izdelanimi detajli zame, Miha pa je tako ali tako v vsem čeden. Tudi on bo izjemno eleganten z večno črno-belo smoking kombinacijo. (smeh)"

Bliža se poroka na gradu Dobrovo!

Postavna Kristina večkrat pomisli na nepozabne trenutke, ko sta se z Miho spoznala. "Vrhunski profesionalni plesalec latinskoameriških in standardnih plesov, ki je vse življenje posvetil treningom, tekmam pri nas in v tujini, se odrekal in velikokrat zamudil meni samoumevne trenutke, kot so druženje s prijatelji, sošolci in družino, ter na drugi strani jaz, ki sem najstniška leta preživela, kot bi rekel Miha, res 'v izi'. Zgledna dijakinja Gimnazije Ledina sem poleg šole poprijela tudi za delo, vsak evro pa, če ne prej, zagotovo porabila za potovanja poleti. Od nekdaj rada potujem in še ne polnoletne smo s prijateljicami potovale po Evropi, raziskovale nove kulture in skrite kotičke, odšle skupaj na morje, na koncert, uživale. Potem sva se spoznala, dva svetova. Na začetku je bilo velikokrat 'Miha, Zemlja kliče!' in seveda obratno 'Kristina, ples je edini svet zame.' Sčasoma sva spoznala vse prednosti in slabosti obeh svetov, se ogromno naučila in našla popolno ravnotežje za naju, v katerem neskončno skupno uživava."

Besedilo: Alojz Petrovčič // Fotografije: Helena Kermelj

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story11/2018

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 11/2018

Story 11/2018, od 10. 05. 2018