Miha Vodičar in Kristina Pangos: Poročna pravljica v Brdih!

Miha Vodičar in Kristina Pangos: Poročna pravljica v Brdih! (foto: Metka Skrt, Facebook) Metka Skrt, Facebook
Vir: Lady
20. 6. 2018

Letošnja izbranca že sedme Briške poroke 2018, simpatična Kristina Pangos in Miha Vodičar iz Ljubljane, res ne prihajata iz Primorske, a sta svoj sanjski dan preživela prav v tem delu Slovenije, saj sta si v soboto, 9. junija, v osrčju Goriških brd na civilnem in cerkvenem obredu obljubila večno zvestobo na tradicionalni poroki, ki poteka v okviru Praznika češenj.

Mladoporočenca sta svoj nepozabni sanjski dan v morju čustvenih pogledov, objemov, poljubov preživela zelo sproščeno v sončnem vremenu, obkrožena s prelepo naravo v zavetju treh idiličnih lokacij tradicionalnega dogodka – grada Dobrovo, Kojskega, Vile Vipolže. Pri programsko zelo razgibanem poročnem obredu in slavju so se jima pridružili družina ter zasebni in poslovni prijatelji. Izvedeli smo, da je bil eden najlepših trenutkov poroke, ko se je zapeljiva in postavna nevesta Kristina pojavila na prizorišču ter prav vse povabljene navdušila s svojo prečudovito poročno obleko.

Poročna pravljica v Brdih

Po mnenju vseh je bila kot prava kraljeva princesa z britanskega dvora. Kristina, ki se je na poročnem slavju simpatično odrekla svojemu priimku in prevzela moževega, Vodičar, je blestela v čudoviti beli dolgi čipkasti prosojni poročni obleki iz salona Sanjska obleka v Kamniku, znamke Pronovias, Miha pa se je odločil za preverjeno barvno razigrano črno-belo moško kombinacijo elegantne obleke, ki je na plesno postavnem ženinu delovala nadvse unikatno.

Poročna pravljica v Brdih

Izvedeli smo, da na poročnem slavju ni manjkalo plesa ter odlične briške kulinarike in vina, ki Goriška brda že leta uvršča med najboljše turistične destinacije pri nas.

Besedilo: Alojz Petrovčič // Foto: Metka Skrt, Facebook