Miha Vodičar in Kristina Pangos: Prisegava na večno eleganco

Miha Vodičar in Kristina Pangos: Prisegava na večno eleganco (foto: Helena Kermelj, Goran Antley) Helena Kermelj, Goran Antley
Vir: Lady
16. 5. 2018

Priljubljeni plesalec Miha Vodičar, ki je na polno zaposlen z nastopi v plesnem šovu Zvezde plešejo, s svojo zaročenko, lepotico Kristino Pangos, že odšteva tedne do junijske Briške poroke 2018, ko bosta v osrčju Goriških brd plesno vstopila v zakonski stan.

Delaven plesalec je pri pogovorih o svoji zasebnosti in poroki kar malce zadržan, tako najraje besede in vprašanja v tej smeri preusmeri na svojo ljubezen Kristino, ki z veseljem brez zadržkov razkrije zanimive utrinke pred velikim življenjskim korakom.

Miha Vodičar in Kristina Pangos: Prisegava na večno eleganco

"Dni nama z Miho sploh ne uspe odštevati, saj ob hitrem tempu kar bežijo. Oba sva polno zasedena, no, sploh Miha. Odkar ga poznam, občudujem njegovo profesionalnost in predanost delu. Sama imam pa tudi polne roke dela, saj delam v podjetju Slowatch, ki je vodilni prodajalec ur in nakita na slovenskem trgu. Tam sem odgovorna za trženje vseh modnih znamk. Marketing me je vedno zanimal, na splošno pa je delo z urami in nakitom res nekaj lepega. Srečna sem, da lahko rečem, da grem vsak dan z največjim veseljem v službo," pove Kristina, ki v mislih že na veliko razmišlja o sanjskem poročnem dnevu z Miho: "Nisem tipično dekle, ki bi že od majhnega vedelo, kakšna bo njena poroka. Sem pa zelo vizualna oseba, ki ji perfekcionizem velikokrat dela preglavice, po vrhu vsega je tak tudi Miha. Oba si želiva sproščene in zabavne poroke. Prepričana sem, da nam bo s partnerji Briške poroke in organizatorko Petro Starbek to zagotovo uspelo. Kot nevesta si želim, da bi ta dan resnično brezskrbno uživala in da bi svatje še dolgo govorili, kako luštno je bilo in kako zelo so se naplesali. Glede izbire poročne obleke pa lahko razkrijem, da oba prisegava na večno eleganco in bova zelo klasična – belina v kombinaciji s svilo in ročno izdelanimi detajli zame, Miha pa bo eleganten v večno črno-beli kombinaciji smokinga." 

Besedilo: Alojz Petrovčič //  Foto: Helena Kermelj