Miha Vodičar & Kristina Pangos: Vesela mladoporočenca

Miha Vodičar  & Kristina Pangos: Vesela mladoporočenca (foto: Jernej Jelen, osebni arhiv) Jernej Jelen, osebni arhiv
Vir: Nova
18. 6. 2018

Eden najlepših slovenskih plesalcev Miha Vodičar in njegova prelestno lepa Kristina Pangos sta v osrčju Goriških brd na Briški poroki 2018 dahnila DA in začela pisati novo življenjsko zgodbo.

Nam je le nekaj dni pred poroko uspelo Kristino ujeti v tujini, kjer nam je iz prve roke razkrila nekaj zanimivosti še pred velikim poročnim dnem.

"Priznam, zdaj sem pa že kar vznemirjena, poročnega dne se že iskreno veselim. Najini dnevi so pa tako polni obveznosti, da kar bežijo in marsičesa ne bi zmogla postoriti, če ne bi imela pomoči najine Petre Starbek, ki v sodelovanju z briškimi partnerji drži vse niti v rokah. Verjetno je poročni ples tisti, pred katerim imam največjo tremo, čeprav bom v resnično najboljših rokah. Z Miho nama zaradi službenih obveznosti primanjkuje časa. Ko se zvečer vrneva vsak s svojim avtomobilom, parkirava in greva čez koreografijo kar na domačem vrtu," v smehu razkrije Kristina in doda: "Priprave na poročni dan so bile izjemno naporne, večkrat sva bila tudi v Brdih, urejala to in ono dokumentacijo, kajti na matični urad morata zaročenca istočasno, kar je bilo pri naju skoraj nemogoče, ker se nama urniki pokrivajo. Ko sva skupaj, se pa uradi zaprejo."

Miha Vodičar  & Kristina Pangos: VESELA MLADOPOROČENCA

Kristina ni skrivala nestrpnosti pred sončnim poročnim dnem, o katerem je ponoči že sanjala. "Zabave in preplesanega dneva in noči se že neizmerno veselim. Po tempiranih zadnjih mesecih so baterije na nekem srednjem nivoju. Sva pa oba z Miho prepričana, da naju bosta adrenalin in vznemirjenje na poročni dan povzdignila in nama dala energije," je jasna Pangosova, ki je postala gospa Vodičar.

Ob koncu seveda nismo mogli mimo tega, da Kristine ne bi povprašali, kakšne misli se ji podijo po glavi v teh dneh oz. urah: "Ko pomislim, da se čez nekaj dni poročim, kar ne dojamem. A res, kar poročim se, in to z moškim z najlepšim srcem na svetu. Kar svetim od energije, res sem srečnica! Obenem pa me misli velikokrat popeljejo nekaj let nazaj, ravno v tem času sva se z Miho spoznala in podoživljam te lepe trenutke ob nepozabnih spominih, kako naju je Karin, ena najbližjih prijateljic, predstavila."

Besedilo:  Alojz Petrovčič // Foto: Jernej Jelen, osebni arhiv