Miha Vodičar: Medijska poroka bo v Brdih!

Miha Vodičar: Medijska poroka bo v Brdih! (foto: Shutterstock) Shutterstock
Vir: Nova
3. 4. 2018

Vrhunski slovenski plesalec Miha Vodičar, ki ga številni gledalci trenutno lahko v družbi zapeljive tekmovalke, športne voditeljice Sanje Modrić, spremljajo v plesnem šovu Zvezde plešejo, je z mislimi počasi že v mesecu juniju, ko se bo v Goriških brdih končno poročil svojo zaročenko Kristino Pangos.

Izvedeli smo, da sta 27-letna Kristina in 30-letni Miha komisijo Briške poroke 2018 stran od medijev v popolni tajnosti prepričala predvsem z izvirnostjo, iskrenostjo in željo po poroki v Brdih. Tako si bo parček večno zvestobo obljubil 9. junija na Gradu Dobrovo.

Medijska poroka – BO V BRDIH!

"Kristina je diplomantka fakultete za turizem in magistrica poslovnih ved na IMB-programu Univerze v Ljubljani, kjer je znotraj tega programa tudi podpredsednica Alumni združenja. Pravi, da oba z Miho večino časa preživita v dvorani ali pisarni in jim Brda, ki so zibelka najboljših slovenskih vin s prekrasnimi razgledi, naravo in prijaznimi ljudmi, ponujajo vedno odličen pobeg iz sivega vsakdana. Miha je profesionalni plesalec in koreograf, ki se je s plesom začel ukvarjati že pri sedmih letih in od takrat je popolnoma predan standardnim in latinskoameriškim plesom.

Medijska poroka – BO V BRDIH!

Njegov cilj je bil postati svetovni prvak v kombinaciji desetih plesov. S soplesalko Nadiyo Bychkovo sta si ta naslov priplesala dvakrat in sta ponosna nosilca zlate medalje s svetovnih prvenstev za leti 2014 in 2015, evropska prvaka, zmagovalca svetovnega pokala in večkratna slovenska državna prvaka," so zapisali v medijskem sporočilu organizatorji Briške poroke – Zavod za turizem, kulturo, mladino in šport Brda.

Besedilo: Alojz Petrovčič // Foto: osebni arhiv, Shutterstock