Miha Vodičar na morje z ženo na vespi

Miha je večkratni državni prvak, v njegovi vitrini pa se sveti tudi Bloudkova plaketa. (foto: Foto: Arhiv Pop Tv) Foto: Arhiv Pop Tv
Vir: Story
11. 5. 2019

Miha Vodičar, ki ga lahko trenutno občudujemo v šovu Zvezde plešejo, velja za enega od najuspešnejših slovenskih plesalcev, poleg tega pa se lahko pohvali z dvema nazivoma svetovnega prvaka v desetih plesih v letih 2014 in 2015, da o drugih uspehih in predvsem o novi življenjski poti niti ne govorimo.

Vrhunski plesalec se je namreč pred slabim letom, na tradicionalni briški poroki, ki je že več let del praznika češenj v Goriških brdih, poročil z lepotico Kristino Pangos. Obkrožena s prelepo naravo, v zavetju gradu Dobrovo, sta svojo pravljično poroko slavila v krogu družine in prijateljev. In ravno pravi prijatelji so danes tisti, s katerimi se srečna zaljubljenca najraje družita v prostem času, ki pa ga ni ravno veliko.

“Najraje se družim s svojo ženo in ožjim krogom prijateljev. Vedno se domislimo novih aktivnosti, ki jih še nismo počeli, pa čeprav to velikokrat pomeni le ležanje v travi sredi parka in prijeten pogovor. Lepo nam je,” v uvodu pripoveduje Miha, ki je trenutno najbolj okupiran s plesnim šovom. Da bi ga ob tem - kot mnogo drugih - doletela pomladna utrujenost, se ne more zgoditi, saj mu pomlad pomeni novo energijo.

“Sonce, zelenje in neki nov pozitivizem pri ljudeh - vse to daje občutek veselja in razposajenosti. Zaradi prenatrpanega urnika se sicer včasih občuti utrujenost, pa vendar za to ni kriva pomlad. Sicer je moj najljubši letni čas jesen z neko svojo romantičnostjo in spomini na minulo poletje,” pove mojster plesa, ki ob tem dodaja, da to pomladno vreme, “kar kriči po kakšni turi s kolesom oziroma luštnim sprehodom v naravi”.

Za konec nas je še zanimalo, ali ima kakšne posebne načrte za bližajoči se 1. maj ter pozneje še za poletje, ki bo vsak hip tukaj. “Pred poletjem sanjam o lepem dnevu brez obveznosti, da se z ženo usedeva na najino vespo in odbrziva proti morju, se podruživa, spočijeva in odklopiva možgančke. Poleti pa bo tu najina Grčija, upava, kar se da dolgo, tudi dva meseca, če bo šlo,” nam je še povedal Miha.

Besedilo: Alesh Maatko // Fotografije: Metka Skrt, Pop TV, osebni album

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story9/2019

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 9/2019

Story 9/2019, od 25. 04. 2019