Miha Vodičar: Poroka bo v plesnem ritmu!

Miha Vodičar: Poroka bo v plesnem ritmu! (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Lady
18. 4. 2018

Vrhunski slovenski plesalec Miha Vodičar, ki ga lahko številni gledalci spremljajo v plesnem šovu Zvezde plešejo v družbi zapeljive tekmovalke, športne voditeljice Sanje Modrić, je z mislimi počasi že v juniju, ko se bo v Goriških brdih na medijsko odmevni poroki Briška poroka 2018 končno poročil s svojo zaročenko Kristino Pangos.

Izvedeli smo, da sta 27-letna Kristina in 30-letni Miha komisijo Briške poroke 2018 stran od medijev v popolni tajnosti prepričala predvsem z izvirnostjo, iskrenostjo in željo po poroki v Brdih. Tako si bo parček večno zvestobo obljubil 9. junija na Gradu Dobrovo v deželi briškega sadja in izvrstnih vin. Seveda smo poklicali organizatorje poroke in prosili, da nam razkrijejo še kaj v povezavi s tem velikim medijskim dogodkom v pripravi. Izvedeli smo, da sta Kristina in Miha že leta navdušena nad Brdi, predvsem zaradi zavedanja, ki ga imajo tu do okolja, do ohranjanja kulture za vse obiskovalce in naslednje generacije.

Miha Vodičar: Poroka bo v plesnem ritmu

"Navdušujeta ju mir in neverjetno okolje za polnjenje baterij, kamor tudi sama občasno zelo rada zahajata. Oba, tako Kristina kot Miha, delujeta kot mentorja in z veseljem podpirata projekte z dobro zgodbo. Verjameta, da bi s sodelovanjem pri projektu Briška poroka pripomogla k prepoznavnosti znamke Brda in Briške poroke ter vsem partnerjem omogočila, da na najboljši način predstavijo svoje izdelke oziroma storitve," so nam sporočili.

Besedilo: Alojz Petrovčič // Foto: Primož Predalič, Igor Zaplatil, Shitterstock, osebni arhiv