Miha Vodičar postal očka

Miha Vodičar postal očka (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
4. 11. 2019

Eden izmed najboljših plesalcev v standardnih in latinskoameriških plesih, Miha Vodičar, si bo letošnji prvi november zapomnil za vedno! Z ženo Kristino, s katero sta si lani junija v Goriških Brdih obljubila večno zvestobo, sta namreč tega dne dobila prvega sina, Oskarja.

"1. 11. 2019 se je najin otročiček končno odločil, da je verjetno najbolje, da sprejme kruto realnost in zapusti 'mama hotel' in preveri, kako je kaj očka. Hvala ljubezen moja, Kristina Vodičar, za tako lepo darilo. p.s.: Ne zmenite se za 'nesrečen' obraz na fotografiji, počutim se namreč odlično!" je ob tem presrečnem dogodku na instagramu zapisal novopečeni očka Miha Vodičar, ki se je na prihod novega družinskega člana sicer pripravljal zelo sproščeno.

Enako sproščena je bila tudi Kristina Vodičar, ki je že pred kratkim za Story povedala, da je bila v prvih mesecih nosečnosti izjemno zaspana: "Na začetku sem imela nekaj tednov obsesijo s pomarančnim sokom. Pomaranče sem nosila kar v službo in jih tam ročno ožemala. (smeh) Na srečo je bila to zelo zdrava razvada, potem pa so prišle tudi tiste malo manj zdrave, kot je recimo čips. A minejo tudi ta obdobja."