Zdaj je jasno, kako se danes razumeta Mija Janković in Vesna Janković, tukaj je vsa resnica

24. 11. 2023
Deli
Vesna in Mija Janković (foto: Grega Gulin)
Grega Gulin

Mija Janković je zdaj odkrito povedala, kako se danes razume z bivšo ženo svojega sina Jureta Jankovića.

Jure Janković, mlajši sin župana Zorana Jankovića, je maja izrekel usodni da, ko je pred oltar popeljal svojo Maxime Pikulo, poroka pa se je zgodila v Villi Fabiani na Krasu, kjer je okoli 70 svatov zabaval popularni hrvaški glasbenik Petar Grašo.

Za Jureta to ni prvi zakon, leta 2013 se je po desetih letih ločil od manekenke Vesne Janković, skupaj pa imata hčerko in sina in Vesna je pred časom povedala, da sta po ločitvi ohranila korekten odnos, saj ju bosta vedno vezala njuna dva otroka, ki ju oba obožujeta.

Ta naš zelo znani par se je naprej na tihem zaročil, zdaj pa udarila novica, da sta se razšla

Zdaj pa je o odnosu z bivšo snaho spregovorila tudi Mija Janković, ki ne skriva, kako se danes razumeta. "Kot Zoran pravi, Vesna je mama najinih vnukov in to bo vedno ostala. Ko imamo družinska praznovanja, ne pride v poštev, da ne bi bila zraven tudi ona. Itak sva bili prijateljici že preden sta se z Juretom povezala in to se ni nikoli spremenilo," je pred časom za Žurnal24 povedala Mija.

Vse pa se zdi, da se Mija odlično razume tudi z novo Juretovo ženo, saj so se nedavno skupaj družili na koncertu Radeta Šerbedžije v Cankarjem domu, je poročala revija Lady, obe z Maxime pa sta tudi veliki modni navdušenki, zato ju veže tudi strast do mode in zdi se, da jima tem za pogovore prav gotovo nikoli ne zmanjka.

Mia predvsem podpira domače modne oblikovalce, ki jih rada nosi in pri njih kupuje, prav tako pa se rada udeleži tudi modnih tednov in si v živo pogleda, kaj se novega dogaja na modnem parketu, ki ji je zelo blizu in mnogi so mnenja, da je prav gotovo ena izmed najbolje oblečenih Slovenk in da ima odličen modni okus, ki mu ni mogoče ničesar oporekati.

Bonus video: Tomo Križnar in Igor Drnovšek│"Glasba potuje po svetu hitreje kot religija!"