Miki Bubulj med prvomajskimi užival s svojo Yulio

Miki Bubulj  (foto: revija Lea) revija Lea
Vir: Lea
7. 5. 2014

Stand up komik Miki Bubulj je še vedno do ušes zaljubljen v svojo novopečeno ženo iz Rusije. Za letošnje praznike jo je odpeljal v Beograd.

"Prvomajske počitnice sem od nekdaj oboževal, ker so prve počitnice po zimskem času z lepim in toplim vremenom, ko lahko hodiš okoli že v kratkih rokavih. Letos sem vesel, da sva jih skupaj z ženo Yulio preživela v Beogradu, saj je v tem času mesto preprosto čudovito. Dobra hrana, pijača in žuri pozno v noč. To so več kot dovolj dobri razlogi za obisk te metropole," nam je z navihanim nasmeškom zaupal Miki, ki dodaja, da se v zakonskem stanu počuti naravnost odlično.

"Osem mesecev je minilo od poroke, a občutek imam, kot da je bilo včeraj. Počutim se ljubljenega in zaljubljenega, kar je neverjetno," pove Bubulj, ki se s svojo ženo zelo dobro razume.

Sredi poletja bosta odšla v Rusijo

Zaupal nam je tudi, da med njima redkokdaj pride do kakšnega nesoglasja ali prepira, če pa že, pa ga prav na hitro rešita. Zadnje čase veliko načrtujeta, kako bosta izkoristila prihajajoče poletne dni.

"Nekje sredi poletja bova odšla v Rusijo, da spoznam njeno družino in to veliko ter mistično pokrajino. Morda se bova odpravila celo v Sibirijo, ampak o tem se še samo pogovarjava, saj bi rada nekaj poletja izkoristila tudi nekje na morju," smo še izvedeli od komika in igralca, ki se je z Yulio pred meseci preselil na drug konec Ljubljane.

Ali bosta zakonca kmalu zibala, je vprašanje, ki nas zanima prav vse. "Mislim, da je trenutno čas, da se posvečava en drugemu ter uživava v situaciji, ki je pozneje ne bova mogla več okusiti z otroki," nam še pojasni Miki, ki ga lahko v pomladanskih mesecih vidimo v novi stand up predstavi M.I.K.I ali na kakšnem drugem stand up šovu.

Priporočamo