Miki Šarac in Tanja Žagar: Redko ju vidimo skupaj in takšna kemija je med njima

2. 2. 2024
Deli
Miki Šarac in Tanja Žagar: Redko ju vidimo skupaj in takšna kemija je med njima (foto: Mediaspeed)
Mediaspeed

Pevka Tanja Žagar in Miki Šarac o njunem razmerju nikoli nista prav veliko govorila.

Tanja Žagar je že pred časom v intervjuju za revijo Zarja povedala, da jima na začetku ni bilo lahko, saj je bilo veliko takšnih, ki so jim očitali marsikaj. "Ja, je bilo res burno. Marsikaj se je pisalo, tudi zelo veliko neresnic, bila sem veliki krivec. Na srečo imam dobro lastnost: s takimi stvarmi se ne obremenjujem. Sama sem se odločila za delo, ki pa prinaša tudi nelepe stvari," je takrat povedala.

"A mi vemo, da imamo lepe odnose. Najpomembneje je, da se imajo radi naši otroci, torej Karlo s svojim polbratom in polsestricama. Sicer je razlika v letih med njimi velika, a najlepše je, ko jih vidim, da se objemajo, poljubljajo, igrajo. Pomembno je, da ohranijo lepe stike, si pomagajo v življenju. Govorice in obsojanje pa so nepomembni! Rodila sem zdravega otroka – zadela sem na loteriji! Komentarji in forumi, to so tako banalne stvari," je bila zgovorna Tanja.

Mediaspeed

Pred časom pa je za Žurnal24 nekaj malega o njunem razmerju povedal tudi Miki, ki je sicer bolj redkobeseden, ko beseda nanese na zasebno življenje. "Greva na sprehod do stare Ljubljane, ob rojstnih dnevih na kakšno večerjo, vzameva si čas zase, saj otroci potrebuje zadovoljna starša," je bil odkrit Miki in dodal. "Doma skrbim za nabavo hrane, oblek … To svetujem mladim puncam, naj si najdejo managerja," je v šali še dodal Miki.

Mediaspeed

Tanja nikoli ni skrivala, da si je želela imeti veliko družino in zdaj, ko ima dva otroka ne skriva, da je njena sreča popolna. Rada je mama Karlu in Marini, rada kuha in domače razvaja z domačimi dobrotami, mnogi pa lahko potrdijo, da je odlična kuharica in da zna narediti številne okusne jedi, zato se pri Žagarjevih vedno dobro in slastno je. 

Mediaspeed

Pevka si je po obeh nosečnostih vzela čas, da je lahko prišla nazaj v formo, nikoli pa ni pretiravala, saj je dala telesu čas, da je po naravni poti prišlo nazaj v staro formo, danes pa je videti bolj zapeljiva kot kdajkoli prej. Mnogi so navdušeni, da je po dveh porodih videti tako prelestna in čedna, vsekakor pa so verjetno za to zaslužni tudi dolgi sprehodi, saj je pred časom odkrila, da se z družino veliko sprehajajo in verjetno je tudi to pripomoglo, da je danes videti tako zapeljivo.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ