Milan Gačanovič: Poziral v Grčiji

Milan Gačanovič: Poziral v Grčiji (foto: Nina Žnideršič) Nina Žnideršič
17. 8. 2016

Modni poznavalec Milan Gačanovič je velik ljubitelj poletja. Kot nam je povedal, se ga je v 19 letih zaporedoma naužil v rajski Šrilanki, tokrat pa so njegovi poletni načrti nekoliko drugačni. Iz poslovnih razlogov se je s kolegico, fotografinjo Nina Žnideršič, namreč odpravil na grški otok Krf, kjer je še enkrat dokazal, da je pravi mož postave.

In čeprav je Milan tudi na plaži med fotografiranjem pritegnil veliko pogledov, nam je kontroverzni oblikovalec čevljev priznal, da je eden tistih, ki pozornosti kaj dosti ne posveča oblikovanju postave.

"Mislim, da je za to zaslužen predvsem dober DNK. Moja teža variira pet kilogramov gor, pet kilogramov dol. Ampak mislim, da je to odraz tega, da sem hedonist in da rad dobro jem," nam je pojasnil Milan, ki je na grškem otoku s fotografinjo iskal primerno lokacijo za naslednji projekt.

"Za tuj časopis bova naredila editorial, zato sva na Krfu iskala primerno lokacijo. Z motorji sva tako obkrožila ves otok in moram reči, da je bilo zelo zanimivo," je povedal Milan, ki novega poletnega oddiha ne načrtuje.

"Trenutno največ časa posvečam novi kolekciji čevljev. Drugega poletnega dopusta letos ne bo, prav tako se letos tudi ne nameravam odpraviti v Šrilanko, saj se v nekaj mesecih odpravljam na Kitajsko. Pot bo čisto poslovna, saj se tam izdeluje moja moška kolekcija čevljev," nam je pojasnil in dodal, da se sicer prav v tej azijski državi, Šrilanki, počuti najbolj doma.

"Tam sem res jaz. Tam se počutim doma. Šrilanka mi je bila od nekaj pisana na kožo in tam imam veliko prijateljev. Zdaj že 15 let pomagam družini od tam. Poleg Maldivov je to namreč destinacija, na kateri se veliko potapljam," je še povedal Milan, ki se je iz Grčije vrnil z lepimi spomini.

Tekst: Kaja Milanič
Foto: Nina Žnideršič 

Priporočamo