Miloš (Bar) o tragičnem otroštvu, Pio (Big Brother) nekdo čaka doma!

16. 3. 2015
Deli
Miloš (Bar) o tragičnem otroštvu, Pio (Big Brother) nekdo čaka doma! (foto: Nova)
Nova

V novi Novi vsak ponedeljek razgaljajo slavne. Tokrat so zaradi velikega zanimanja javnosti v ospredju novopečeni zvezdniki resničnostnih šovov.

Nosilni in najbolj vroči zgodbi tokratne edicije Nove sta seveda Pia Filipčič iz Big Brotherja in Miloš Mar iz Bara.

Za Novo se je o Milošu razgovorila njegova punca Katarina, ki je dopolnila zgodbo, ki jo je o svoji težki preteklosti s stanovalci Bara delil že Miloš, izpovedal pa se je tudi Miloš, ki svoje krute zgodbe ne skriva pred javnostjo, saj je ta pač del njega.

Razkrivajo tudi, kaj so koprski prijatelji Pie iz Big Brotherja povedali o Pii. Pia je nase opozorila ne le z lepim ženskim obrazom in nekolikanj moško postavo, temveč tudi s tem, da je postala del zanimivega ljubezenskega štirikotnika v aktualnem Big Brotherju.

Nova piše tudi o voditeljici šova Big Brother, ki te dni preživlja veliko časa v Beogradu, saj tam poteka snemanje omenjenega šova. Ana Marija Mitić je Novi med drugim zaupala, da si je v Beogradu že našla odlično (moško) družbo.

Po izpadu iz Bara se je razgovorila še Maruša Trampuž, med drugim odgovarja na govorice o izkušnjah z drogo.

Nova je bila tudi na TV-poroki Nine in Primoža Jeraliča, piše pa tudi o novem koraku Mihe Brajnika. Ta naj bi namreč odhajal s Planet TV na POP TV.

Novo na Metroplay: "Brez trdega dela in discipline ni vrhunskih rezultatov!" | Janja Garnbret