Miloš (Bar) - še včerajšnji favorit gledalcev danes osovražen zapustil Bar

12. 3. 2015
Deli
Miloš (Bar) - še včerajšnji favorit gledalcev danes osovražen zapustil Bar (foto: Planet TV)
Planet TV

Resničnostni šovi so polni napetosti z razlogom. V igri je velika nagrada, priljubljenost v javnosti in želja po samopotrditvi. Tekmovalnost, kamere, izzivi in pritiski (od katerih so najhujši lastni notranji boji) botrujejo padanju mask, pa tudi izgubljanju živcev.

In sinoči so ti popustili Milošu, ki je dotlej veljal za favorita gledalcev, še posebno če gre soditi po odzivih na Twitterju.

Miloš se je verbalno grdo znesel nad Suzano, kar je sprožilo cunami razočaranih in jeznih čivkov, potem pa so nekaj malega kasneje med delom v Baru skoraj zapele pesti med Milošem in skupino obiskovalcev, ki so od Miloša terjali, da se Suzani opraviči za žalitve. Prerekanje, ki je grozilo, da bo vsak čas preraslo v pravi pretep, so skušali umiriti vsi prisotni, da bi nenazadnje posredovali še varnostniki.

Ta zadnji incident v Baru je bil očitno še zadnja kaplja čez rob za Miloša, saj je po poročanju Planet TV bar zapustil. Vse svoje stvari je pustil v stanovanju in se zatekel v objem svoje punce.

Vse skupaj si boste lahko ogledali danes ob 21. uri v oddaji Bar na Planet TV, za potešitev radovednosti pa si že zdaj lahko ogledate kratek video o teh dogodkih na spletni povezavi Miloš zapustil Bar: med delom skoraj prišlo do pretepa.

Novo na Metroplay: Kako se dobro ločiti? | N1 podkast s Suzano Lovec