Miloš (Bar) je že našel zaposlitev

1. 4. 2015 | Vir: Nova
Deli

Nekdanji barovec Miloš Mar je pretekli konec tedna že nastopil v prvi službi, ki jo je dobil po svojem odhodu iz Bara. Nekdaj brezdomec, danes pa 26-letnik s svetlo prihodnostjo, nam je zaupal, kakšni so njegovi karierni načrti v prihodnosti.

"Glede tega, ali bom več časa posvetil modelingu ali gostinstvu, se še ne morem odločiti. Sam se namreč nerad omejujem na eno stvar in raje vidim, da moje delo sestavlja več panog," je povedal Miloš in dodal, da mu je glavno le, da ga delo veseli. "Po izstopu iz Bara sem se povezal z Lounge Clubom Panorama iz Domžal, kjer zdaj delam kot častni barman," je povedal Miloš in dodal, da so se za zdaj zmenili le za enkratni dogodek, ki ga je Miloš gostil minulo soboto. "Se pa z vodstvom dogovarjam o dolgotrajnem sodelovanju," je povedal Miloš.

NE RAZMIŠLJA O SAMOSTOJNI POTI

In čeprav nam je Miloš povedal, da ima rad v ognju več vročih želez, se za zdaj na samostojno podjetniško pot ne misli podajati. "Status samostojnega podjetnika sem že imel v preteklosti, a se mi za moje potrebe ne zdi primeren. Razmišljam pa o ustanovitvi društva in se ponovno poskusiti v svoji nekdanji dejavnosti – organizaciji dogodkov," je povedal Miloš in dodal, da si je za zdaj zadal izvedbo enega dobrodelnega dogodka, o katerem bomo več lahko slišali v prihodnje.

S KATARINO NA SKUPNO REVIJO

"V svoji karieri modelinga sem do zdaj delal za Subrino Proffesional, Playboy, Volkswagen, S. Oliver, Sens Mens Wear, Laibach&York, LWGN ..." je povedal Miloš, ki je pred odhodom v šov svoj čas v veliki meri posvetil svoji manekenski karieri. Prav na tem področju pa bo moči v aprilu združil še s svojo drago Katarino, ki se ukvarja z notranjim oblikovanjem. "Tudi Katarina se ne rada omejuje na eno sfero dela, zato naju prihodnji mesec, 10. aprila, čaka skupna ulična revija za LWGN, k kateri sva oba povabljena kot modela," je povedal Miloš in dodal, da sta skupaj sicer že sodelovala pri kampanji za očala, v prihodnosti pa se želita na tem področju še tesneje povezati.

KAJA MILANIČ

Novo na Metroplay: Kako se dobro ločiti? | N1 podkast s Suzano Lovec