Miloš Mar (Bar): Spregovorila njegova punca

“Skoraj je že težko 
verjeti, da je za 
njim tako težka 
življenjska 
zgodba,” meni 
njegovo dekle 
Katarina. (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
23. 3. 2015

Barovec Miloš Mar, ki se je svojim sostanovalcem izpovedal o svoji težki preteklosti, ki ga je preteklo zimo postavila tudi na ulico, je med oboževalci tega resničnostnega šova vzbudil kup polemik. Mnenja so deljena, eni pravijo, da je vse resnica, drugi, da je le del šova. Mi smo resnico poiskali pri Miloševem dekletu Katarini, ki zgodbe ni le potrdila, temveč tudi dopolnila.

Njegovo dekle Katarina pravi, da v njunem odnosu ni ljubosumna, saj Milošu 110-odstotno zaupa.
Miloš je v preteklosti delal v številnih lokalih in diskotekah, poskusil pa se je tudi v slikarstvu, organizaciji dogodkov in manekenstvu.

"Ta zgodba je zelo dolga. Če povzamem na kratko, pa zajema skoraj vse, kar se lahko človeku oziroma otroku slabega zgodi," je pripoved začela Katarina in nadaljevala, da je Miloš v otroštvu poleg zlorabe doživljal tudi grenkobo in psihične težave, ki jo prinese odsotnost staršev. "Del najstniških let je preživel v edem od najbolj nehumanih prevzgojnih domov, potem sta tu še smrt obeh staršev in obdobje na ulici ..." je zgodbo dopolnila Katarina in dodala, da si Miloš ob vsem tem najbolj želi, da bi v tem trenutku ob njem stala njegova mama in videla, kaj je dosegel, ter z njim delila srečo.

Zadnji udarec v Miloševem življenju je bilo življenje na ulici. Kot nam je pojasnila Katarina, Miloš na ulici ni preživel veliko časa, saj so ga k sebi vzeli njegovi prijatelji. "V tistem času sicer nisva bila še skupaj, saj sva par šele dobre tri mesece," je povedala Katarina in dodala, da z Milošem živita skupaj že od prvega dne.

Njegova temačna preteklost pa je svoje sledi pustila tudi na njegovi osebnosti. "V večini primerov zelo pozitivno, saj je iz vse te teme potegnil moč, da postane najboljši, ima pa seveda zaradi tega tudi svojo temno stran, kot vsak človek," je povedala Katarina in dodala, da zaradi tega včasih malce težko nadzira svojo jezo. "Tega se zaveda in je trdno odločen, da bo premagal tudi to," nadaljuje Katarina, ki pravi, da se počasi uči, kako v takšnih situacijah odreagirati in ga pomiriti. "Ne bi pa svoje jeze nikoli znesel nad mano," še poudarja Katarina.

Čeprav je Miloš pred odhodom v Bar iskal zaposlitev, Katarina pravi, da slednje ni imelo velikega vpliva na njegovo odločitev. "O sodelovanju v Baru je sanjal že pred desetimi leti," je povedala in dodala, da ga je med šovom zelo pogrešala, saj sta bila pred tem praktično ves čas skupaj. "Zato sem ga tudi obiskala vsakič, ko sem lahko. Nekateri so to menjali za obsedenost, sama pa o tem menim, da ti ljudje še niso izkusili prave ljubezni," Katarina sporoča tistim, ki menijo, da so njeni obiski in sporočila na Facebooku v odnosu do Miloša posesivni." Tudi on je bil iskreno vesel vsakega sporočila in obiska ter mu je bilo vse to v veliko oporo, saj je to kar težka preizkušnja".

■ KAJA MILANIČ

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri