Mineva 5 let od smrti legendarne Simone Weiss, njen mož pa se ji je ganljivo poklonil

Simona Weiss (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
8. 12. 2020

V teh dneh mineva že pet let od smrti popularne glasbenice Simone Weiss, njen mož pa se ji je ob tej obletnici še posebej lepo poklonil.

Glasbenica Simona Weiss in njen mož Goran Šarac sta veljala za izjemno usklajen par, bila sta izjemno povezana in zdelo se je, da ju ne more prav nič ločiti. A je prišel in ostro zarezal med njiju, rak. Zdelo se je, da Goran svoje pokojne žene nikoli ne bo prebolel, a je pet let po smrti ljubljene Simone spet v miru in živi srečno ljubezensko življenje z novo srčno izbranko Jano.

Svojo pokojno ženo bo vedno nosil v srcu, ob peti obletnici smrti pa se ji je še posebej lepo poklonil, ko je združil moči s pevko in voditeljico Darjo Gajšek in nastala je prenovljena pesem Božične zvezdice, ki jo je pred desetletji odpela Simona. "Pesem, ki je nastala pred desetletji, v pravem pomenu besede ponazarja božič. Govori o miru, družini, veri in upanju v to, da bo vse dobro. In ravno to potrebujemo v teh časih. Božični čas je čas, ko se v miru usedemo z družino, poklepetamo, podelimo lepe misli, se stisnemo ter si povemo, da se imamo radi in da smo drug drugemu največje darilo," je na družbenem omrežju zapisala pevka.

Goran pa je ob tem dodal, da po 32 letih s ponosom med ljudi pošilja pesem Božične zvezdice, ki jo je v prelepi in doživeti izvedbi zapela Darja Gajšek.