Miran Rudan je izpostavil svoja sinova

Miran Rudan je izpostavil svoja sinova (foto: Dejan Leva Bukovnik) Dejan Leva Bukovnik
Vir: Nova
22. 1. 2019

Pevec Miran Rudan si je družinsko srečo ustvaril na štajerskem koncu in uživa v družbi dveh sinov in partnerice Anite. 

Pred kratkim je skupaj z njima posnel novo pesem, v katerem je starejši Nino prevzel celo glavno vlogo. Miran je v novo leto stopil skupaj s skupino Pop Design, in sicer z novo pesmijo Ne joči (da srce ne poči), za katero je besedilo spisal kar sam. V videospotu pa sta skupaj s prijatelji in sošolci nastopila tudi Miranova sinova Niko (7 let) in Nino (9 let).

Miranu družina veliko pomeni in po tistem, ko je v spotu za pesem Vzela si moje srce nastopila njegova Anita, sta zdaj svojo vlogo dobila še Niko in Nino. Pesem z močnim življenjskim sporočilom Ne joči (da srce ne poči) je bila posneta na Osnovni šoli Pohorskega odreda v Slovenski Bistrici pod režisersko taktirko Andreja Pratnemerja, ob Ninu in Niku pa je sodelovalo še 30 drugih otrok.

“Oba sinova sta ponosna, da sta sodelovala pri ustvarjanju nove pesmi. Sta pa se prepirala, kdo bo imel glavno vlogo,” je povedal Miran, ki je na oba sinova zelo ponosen. “Priznam, ko smo dobili videospot, si nisem predstavljal, da me bo tako prevzel,” je še dodal Miran, ki ob prvem gledanju ni mogel zadrževati solz. “Družina mi veliko pomeni in to vedo vsi, ki so mi blizu. Na ta način so združeni še v moji glasbi, ki je moje življenje.”

Fotografije: Dejan Leva Bukovnik