Mirela (Big Brother): Kdo ji bo ponudil streho nad glavo?

Mirela (Big Brother): Kdo ji bo ponudil streho nad glavo? (foto: Primož Predalič, osebni arhiv) Primož Predalič, osebni arhiv
Vir: Nova
4. 4. 2016

Življenje v resničnostnih oddajah poteka kot na drugem planetu. Tako nihče izmed nas ne ve, kako se bo končala Mirelina zgodba ob prihodu domov, ko jo bo čakalo le prazno stanovanje.

Partner Andrej je namreč po Mirelini avanturi z Markom oznanil, da se bo izselil iz najemniškega stanovanja, v katerem so bivali kot družina, ter prenehal plačevati zanj. Zaradi številnega medijskega obleganja se je sicer Andrej zavil v molk, mi pa smo izvedeli, da se je s sinom že preselil domov k svojim staršem. Prav tako je že zaprosil za odvetniške usluge, s katerimi se bo boril za skrbništvo nad sinom, kar pomeni, da bosta morebiti oba Mirelina otroka živela z očetoma, in ne mamo. Kot nam je zaupala njena sestrična Ivana, je Mirela s svojim obnašanjem razočarala vse, vendar pa je v resničnem življenju popolnoma drugačna, v oddaji pa deluje zmedeno. Sestrična, ki je spregovorila za Novo, pozna Mirelo že vse od otroštva, preden pa je odšla v hišo, sta skupaj preživeli 24 ur dnevno. Kljub temu pa Andreja razume in podpira, ne ve pa, kaj bo storila tekmovalka ob vrnitvi iz oddaje.

Le redke bi jo sprejele pod svojo streho

Zato smo poklicali nekaj prijateljic in preverili, ali bi bile pripravljene sprejeti Mirelo pod svojo streho. Sestrična Ivana je sporočila, da je ne bi mogla sprejeti, saj živi skupaj s starši, vendar pa bi ji poskušala pomagati po najboljših močeh. Prijateljica Jelka je priznala, da jo je s svojimi dejanji zelo prizadela, saj je imela o njej povsem drugačno mnenje, zato je ne bi vzela pod svojo streho. Nasprotno pa meni prijateljica Nina, ki takšnega obnašanja ni pričakovala, saj ji je Mirela še pred odhodom v BB dejala, da si česa takega ne bo privoščila. Glede na to, da sta dobri prijateljici, bi ji bila pripravljena ponuditi tudi nastanitev, saj njej ni naredila ničesar slabega.

"Mirela se bo že znašla in ne bo ostala na cesti," je prepričana Nina, ki je bila v zadnjem času tudi v stiku z Andrejem. Svetovala mu je, naj počaka, da se bosta skupaj z Mirelo lahko v miru pogovorila, saj verjame, da se imata še vedno rada. Prava drama se torej dogaja tudi izven resničnostnega šova!

MAJA MUHIČ

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri