Mirela (Big Brother): Nadaljuje svoj šov

Mirela (Big Brother): Nadaljuje svoj šov (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
20. 6. 2016

Vroče dogajanje med rjuhami, živčni zlomi, žgečkljive predstave v džakuziju ...

Mirela Lapanović resnično ve, kako poskrbeti za šov, zato si zasluži naslov kraljice, saj bo prav zagotovo postala sinonim za letošnjo oddajo Big Brother.

Andrej v našem življenju ni bil prisoten

"Imela sem lepo otroštvo, vsaj kar se tiče družinskega življenja. Mladost mi je zagrenilo le zbadanje otrok. Živeli smo v majhnem kraju in številni so se norčevali zaradi mojih južnjaških korenin," se svojih mladih let spominja letošnja zmagovalka resničnostnega šova Big Brother. Ti trenutki so močno zaznamovali njeno življenje, obenem pa tudi zvezi, saj je do zdaj imela veliko nesrečo pri izbiri moškega. Tako je zadnjih 12 let preživela z Andrejem, svoje življenje pa danes primerja z življenje ptice, ki se je znašala v zlati kletki.

"V zadnjih osmih letih Andrej z menoj sploh ni živel, prisotnega pa je bilo tudi veliko nasilja, zato sem ga zapustila in pobegnila v Big Brother," razlaga 40-letna Mirela, ki jo je njeno tedanje stanje onesrečevalo, zdaj pa se zaveda, da je v življenju bistvena sreča. "Ženska mora biti srečna. Nihče mi ne sme govoriti, s kom naj se družim, kaj naj oblečem, kakšno glasbo naj poslušam ... Poleg tega pa Andreja vsa ta leta ni bilo v bližini, prisoten je bil le s klici in sporočili," pripoveduje. Vse življenje je izbirala moške, ki je niso fizično privlačili, v njenih razmerjih pa ni bilo strasti, prav zato je bila pogosto nesrečna. Ljubezen pa je našla v resničnostnem šovu, ki je to pomlad prevladoval na slovenskih malih zaslonih. "Če se je mama zaljubila v resničnostnem šovu, še ne pomeni, da sem slaba mama. Morda slaba bivša žena, mati pa zagotovo ne," se jezi Mirela, ki je po dolgem času vnovič začutila resnično srečo.

O bivšem partnerju Andreju

Zdaj jo čaka pogovor z bivšim, saj komaj čaka, da se sooči z realnostjo. "Počutim se močnejša kot kadarkoli prej. Slišala sem, da me Andrej izsiljuje glede skrbništva nad Aljažkom, vendar se ne dam, to ni pošteno. Mami je srečna, in to je to," samozavestno pove kraljica, ki lahko zdaj premika gore.

Z Maretom na Santorin

Najprej bi si rada poiskala stanovanje v prestolnici in tam odprla tudi manjši kozmetični salon. Že od nekdaj namreč sanja o tem in zdaj je pravi čas, da življenjsko željo uresniči.

"Zanima me vse v povezavi z estetiko. Želim poskrbeti za boljši jutri svojih otrok, zato bom vlagala v prihodnost," o svojih načrtih pove Mirela. Včasih z denarjem ni znala ravnati, v času pomanjkanja pa se je tega naučila in zdaj bo zagotovo vedela, kaj natančno mora storiti. V preteklosti je že opravila nekaj tečajev, pa tudi vnaprej se želi udeležiti nekaterih izobraževanj na področju kozmetike. V letošnjem poletju bi rada svoja dva sinova odpeljala na potovanje, razvajala pa bi tudi Marka. "Maretu sem obljubila Santorin in to obljubo bom letošnje poletje tudi izpolnila, če bo seveda za," o svojih načrtih razmišlja Mirela. Ko se bodo stvari umirile, bo Marka tudi predstavila sinovoma, vendar o njuni prihodnosti natančno še ne razmišlja.

"Mare je krasen fant, če ne bo postal moj moški, bova ostala vsaj prijatelja. Ne vem, kaj vse bo prinesel čas," pove zmagovalka, ki pa bo nekaj denarja vložila tudi v manjše lepotne posege, kot so polnila, uredila pa si bo tudi lase in nohte. Njene sreče trenutno ne more pokvariti nihče, v oddaji je namreč spoznala, kako močna je v resnici in kaj vse lahko doseže.

"Dojela sem, kaj mi pomeni družina, in za svoja sinova se bom borila na vse pretege," je še dodala simpatična Mirela, ki se je iz razočarane gospodinje preobrazila v srečno žensko.

Marko

  • Marko o vsem skupaj trenutno še ni prepričan, vsekakor pa je nad Mirelino zmago presenečen, saj je bila po njegovem mnenju konkurenca huda. "To so bile njene sanje, zdaj jih mora le še užiti," je povedal za našo revijo, vendar pa o njunem pogovoru še ne razmišlja, saj ima trenutno preveč dela, da bi si za to lahko vzel nekaj časa.

Besedilo: Maja Muhič
Foto: Primož Predalič