Mirela (BIG BROTHER): Poslovila se je od silikonov

Mirela (BIG BROTHER): Poslovila se  je od silikonov (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
17. 8. 2016

Številne ženske sanjajo o tistem trenutku, ko bodo svojemu bivšemu lahko vrnile vse, kar je njegovo, da jim slučajno ne bo več imel česa očitati.

Med njimi je tudi zmagovalka resničnostnega šova Big Brother Mirela Lapanović, ki bo svojemu bivšemu vrnila tudi stare silikonske vsadke, saj je pred nekaj dnevi obiskala kirurga, ki ji je vsadil nove.

"To je bil del Andreja na mojem telesu, zato z drugimi nisem mogla biti sproščena, saj sem se tega dobro zavedala," je Mirela pojasnila, zakaj se je odločila za poseg pri lepotnem kirurgu. Odločila se je za priznano Kirurško kliniko Fabjan, kjer so se nožu prepustile tudi številne znane Slovenke.

Po nasvetu kirurga se je odločila tudi za večje vsadke, ki pa so še vedno videti estetski. Njen prvi poseg pred leti je bil precej bolj boleč, saj je bila to prva izkušnja s tujkom v telesu. V drugo pa je kot po čudežu hitro okrevala, saj se že lahko vozi z avtomobilom, prve dni pa je zanjo skrbela sestrična Ivana, ki ji stoji ob strani v vseh težkih trenutkih.

"Ivana vse to prenaša bolje kot vsak partner. Malo me še boli. Tudi z analgetiki nisem pretiravala, saj sem želela še zadnjič občutiti, kako je, ko greš pod nož," v smehu pojasni Mirela. Medtem ko je med pogovorom v dlaneh stiskala vsadka, prizna, da se počuti svobodno.

"Implantata bom poslala nazaj Andreju, torej prvemu lastniku. Prevečkrat in ob vsakem prepiru sem poslušala o tem, da ko bova šla narazen, mu jih bom morala vrniti. Zdaj sem šla stran in izpolnila bom njegovo željo. Nič več na mojem telesu me ne veže več nanj," je povedala Mirela, ki bo vsadka pospravila v lepo škatlo in ju poslala Andreju.

Kot nam je zaupala, ji je popolnoma vseeno, kaj bo storil z njima, morda pa bo zanj lahko tudi kaj iztržil. O tem je bil seveda tudi obveščen, saj mu je povedala, da bo nastopil dan, ko mu jih bo lahko vrnila.

Tudi Marka skrbi zanjo

Ob njeni operaciji sta dva moška izrazila še posebno skrb za njeno okrevanje. Alexio Sandi Kojić, zmagovalec srbskega resničnostnega šova Dvor, s katerim je Mirela še v čisto sveži zvezi, in pa tudi Marko Jovanović, s katerim sta bila parček v hiši Big Brother.

"Z Maretom se pogosto slišiva, skoraj vsak dan se pogovarjava. Fino je! Bil je prestrašen, kot da grem na liposukcijo. Lepo je, ko takšno osebo zanima, kako si," je priznala Mirela, ki je poseg skrivala tudi pred starši. Ni si namreč želela, da bi ju skrbelo, zato jima je rekla, da gre na izlet.

Teskt: Nika Arsovski
Foto: Primož Predalič