Mirela Lapanović (Big Brother): Bo imela še enega otroka?!

Vir: Nova
25. 4. 2016

Letošnji resničnostni šov Big Brother ima kar nekaj zanimivih tekmovalcev, a popolnoma brez konkurence je Mirela, ki s svojim neobvladljivim značajem preseneča iz tedna v teden. Presenetila je tudi Markove prijatelje, ki spremljajo šov v živo.

Sanja Kerić je Markova prijateljica in komaj verjame, kako je slepo zagledan v Mirelo.
Štiridesetletna Mirela je po mnenju številnih, tudi njene sestrične Ivane, prevzela celoten šov.

Minuli teden je bila glavna (ne)zvezda šova, ki je na posebni zabavi zaradi prevelike alkoholiziranosti povzročila nerazumljiv besedni incident, za kar so morali posredovati odgovorni v šovu ter prvič kamere preusmeriti drugam in tekmovalko poslati na popolno streznitev v sobo presenečenja.

Mirelin zdaj že nekdanji partner Andrej je vse skupaj ocenil, da je šlo čez mejo že pred tedni, povedal je, da šova ne spremlja in ga živčni besedni zlom ter popolna razgaljenost njegove bivše ne zanimata ter da je bil incident v hiši le mačji kašelj proti tistemu, kar jo čaka, ko pride ven, saj naj bi takrat doživela še veliko hujši živčni zlom.

Vroča ljubezen med Mirelo in Markom pa že od samega začetka buri duhove in je tarča govoric tudi zunaj šova, saj se večina sprašuje, ali gre za dobro premišljeno igro dveh tekmovalcev ali pa je Mirela popolnoma zaslepila Marka, čigar obnašanja v samem šovu ne razumejo niti njegovi najbližji prijatelji iz Pirana, ki srčno upajo, da bo Marko spremenil mnenje o Mireli po prihodu domov.

Ena izmed Markovih dobrih prijateljic je tudi nekdanja tekmovalka resničnostnega šova Bar Sanja Kerić, ki nam je brez dlake na jeziku tokrat razkrila svoj pogled na Marka, ki jo je po zadnjih dejanjih v šovu nadvse presenetil, a ne pozitivno. "Če sem iskrena, smo se s prijatelji na začetku šova veliko več pogovarjali o tej zadevi.

Ni kaj povedati, saj se je Marko sam odločil tako in se nepremišljeno spustil v ljubezensko zadevo, ki jo ima v hiši z Mirelo. Na začetku sem opazila, da se je držal mojih dobronamernih navodil v povezavi s samimi resničnostmi šovi. Od samega začetka zgodbe med njim in Mirelo pa je bilo zgolj le vprašanje časa, kdaj bo zbližanje stopilo korak dlje v ljubezenske vode. Edino, česar osebno ne razumem, je to, da lahko bi se zabaval notri, ne pa, da ona načrtuje otroka, kako mu bo dala ime. Kajti če me spomin ne vara, ima Mirela svoja dva že zunaj in mora naprej zanju poskrbeti.

S tako mladim fantom, kot je Marko, le nekaj let starejši od njenega starejšega otroka, se meni osebno zdi nesmiselno sploh načrtovati prihodnost zunaj," je direktna Sanja in nadaljuje: "Sama sem bila zaprta tri mesece v Baru in vem, kako je. Čustva drugače delujejo kot v zunanjem svetu. Mislim, da se je Marko v eni od teh dimenzij malo izgubil. To povem zelo iskreno, saj ga imam zelo rada kot prijatelja. Upam, da ko zapusti šov, da ne bo tako razmišljal kot zdaj tam. Prepričana sem, da ne bo! Mi ga kot piranska družba vsi podpiramo. Nismo pa preveč navdušeni nad njunim odnosom, saj ga nismo vajeni v tej vlogi. On rad uživa in se ima lepo. Redno dela ter si sam služi denar. V hiši Big Brother mu je vse prineseno k riti, zato menim, da se je tako sprostil in po moji presoji šel z napačno osebo predaleč."

Mirelina prijateljica Nina dvomiNina

"Mislim, da bi počasi morala ven, saj oddaja nanjo slabo vpliva. Ne verjamem, da si želi še enega otroka, saj mi je dejala, da je z njimi zaključila," je povedla Mirelina prijateljica Nina, ki dvomi, da bi si Mirela ustvarila družino z nekom, ki nima ničesar, saj je navajena, da jo nekdo preživlja. 

Andrej vse bližje skrbništvu

Čeprav je Mirela že kmalu pokazala obraz, ki ga tudi njeni bližnji niso vajeni, z vsakim dnem bolj preseneča. Po njenem vročem poplesavanju po džakuziju in nastavljanju so pretresene tudi številne njene prijateljice, ki je take ne poznajo. Odzval se je tudi njen nekdanji partner Andrej, ki je dejal, da bo otroka zagotovo zaščitil. S svojim izpadom po številnih kozarcih alkohola je Andrej le še bližje skrbništvu nad otrokom. Tudi na Centru za socialno delo, ki ga je ravno po tem incidentu obiskal, so mu potrdili, da ima veliko možnosti za skrbništvo, saj so z Mirelinimi dejanji seznanjeni. "Ne želim si, da bi otrok bil ob njej, ko se ji takole meša," je še dodal Andrej, ki sinu ne pusti gledati resničnostnega šova.

■ ALOJZ PETROVIČ, MAJA MUHIČ
Foto: Primož Predalič, Alpe, POP TV, osebni arhiv