Mirela Lapanović (Big Brother): Napovedala veliko belo poroko

Mirela Lapanović (Big Brother): Napovedala veliko belo poroko (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
5. 12. 2016

Še pred tednom dni je bila zmagovalka šova Big Brother Mirela skrivnostna glede svojega izbranca, zdaj pa je vesoljni Sloveniji že sporočila veselo novico: njen nekdanji partner je spet ogrel njeno srce in jo celo zaročil! Pravljična poroka je že tik pred vrati!

Pred nekaj dnevi jo je v posteljo sicer položila bolezen, a ima zato več časa za listanje poročnih revij in iskanje prave obleke za spomladanski dan, ko si bosta s partnerjem Andrejem večno zvestobo obljubila tudi pred oltarjem. Datum sicer še ni določen, saj bosta šele v prihodnjih dneh obiskala matični urad, vendar pa bodo zvonovi zazvonili šele spomladi, ko se bo otoplilo tudi vreme.

"Že kot deklica sem sanjala o poroki in nase vlačila najrazličnejše zavese in bele rjuhe, da sem se počutila kot princeska. Še vse moje barbike so bile oblečene v poročne obleke," nam je priznala kraljica resničnostnega šova, ki že od malih nog verjame v zakon, saj je ta močno zakoreninjen tudi v njeni družini. Mirelini starši so namreč poročeni že 43 let, njena sestra pa je srečna s svojim partnerjem že od zgodnje mladosti. Prav zato se je po veseli zaroki, ko jo je s prstanom v šampanjcu presenetil dolgoletni partner Andrej, z vso vnemo lotila načrtovanja poroke.

"Na Balkanu, od koder so tudi moji predniki, poroke trajajo tri dni. Sama močno verjamem v zakon, zato bi se poročila le enkrat v življenju. Tega se tako veselim, poleg tega pa sem o tem tako močno prepričana, da bi se že danes poročila," nam je navdušeno razložila lepotička, ki jo bo pred oltar pospremil oče, cerkvena poroka pa vključevala tako pravoslavni kot katoliški obred. "Najino zvezo želim kronati tudi pred Bogom," je razkrila Mirela, ob tem pa nadaljevala, "sama si sicer želim imeti veliko slavje, saj je velika tudi moja družina. Andrej pa bi se najraje vkrcal na letalo in odletel v tople kraje, kjer bi se le v pričo peščice bližnjih poročil kar na plaži. Tako bova mogla najti kompromis med obema željama."

Veseli otroci

Z novico o zaroki sta presenetila tudi domače, ki niso vedeli nič o tem. "Moja mama je izvedela šele naslednji dan, ko ji je povedala sestra in pokazala posnetek. Najprej je bila jezna, saj ni vedela, s kom sem se zaročila. Mislila je, da je kdo drug," je povedala Mirela, najbolj pa sta se novice razveselila otroka.

V različnih poročnih revijah že išče primerno poročno obleko, v kateri se bo sprehodila pred oltar. "Poročila se bova spomladi, ko bodo tudi temperature bolj prijetne. Ne želim nositi obleke z dekoltejem, morda pa si bom privoščila gol hrbet, ki je precej bolj eleganten. Prav tako bi rada imela tančico," nam je zaupala Mirela, ki bo na poročni dan odeta v belo obleko. Bela je sicer njena najljubša barva, ki ji je že v Big Brotherju prinesla srečo. "Pred časom sem imela pravo nočno moro, saj sem sanjala, da sem pred oltar stopila v grozni obleki z veliko krinolino," se spominja zmagovalka, ki želi za to priložnost kupiti lastno obleko ali pa bi za to zadolžila kar šiviljo, model pa izrisala sama. Kot prava kraljica bi se seveda po poroki tudi preoblekla v drugo obleko, primerno za poročno slavje. "Sem vraževerna, zato sem prepričana, da Andrej obleke pred poroko ne sme videti. Verjamem tudi, da mora vsaka nevesta imeti nekaj novega, nekaj izposojenega in nekaj modrega," pove lepotička, ki razmišlja tudi že o poročnem šopku. Ta bo sestavljen iz belih orhidej. Ko bo poroke konec, se bosta z Andrejem odpravila v tople kraje na medene tedne, otroke pa zaupala skrbnim rokam, gostje pa se bodo lahko zabavali še pozno v noč.

Razrešila težave

"Slabo v življenju te zbliža," je prepričana zmagovalka, ki se je z Andrejem temeljito pogovorila in razrešila težave, ob tem pa še veselo oznani, "kot bi imela novega partnerja." Strasti so se tako vrnile, če pa bosta imela dodatne težave, bosta po njenem mnenju obiskala tudi družinsko posvetovalnico.

Lokacija

Z Andrejem tudi že razmišljata o lokaciji. Pri vrhu seznama je Piran, kamor sta se prvič odpravila na skupne počitnice, staro mesto pa je več kot odlična kulisa za morsko poroko. Morda pa se bosta poročila kar na Dolenjskem, na Otočcu, ki tudi spada v sam vrh poročnih lokacij. Zadnjo noč pred poroko pa bi rada spala pri starših.

NIKA ARSOVSKI

Priporočamo