Mirela Lapanović (Big Brother) se je s sinom in partnerjem odpravila na lepotne popravke

9. 1. 2017 | Vir: Nova
Deli
Mirela Lapanović (Big Brother) se je s sinom in partnerjem odpravila na lepotne popravke (foto: osebni arhiv)
osebni arhiv

Mirela je zaljubljena tako v svoje tri fante kot tudi v božič in občutje, ki ljudi v tem času prevzame, rada pa ima tudi bleščeča darila, ki se znajdejo pod smrečico. Drevesce sicer običajno okrasijo na božični večer, letos pa so ga na željo njenega najmlajšega sina Aljaža postavili kar nekaj dni pred božičem.

"Vsi njegovi sošolci so že imeli drevešček. Smrečica je sicer bele barve, saj nimam srca, da bi kupila posekano naravno drevesce. So nadvse lepe, ampak bi bilo hudo, če bi vedela, da so jo morali za to posekati. Okraski so iz naravnih materialov, tudi bunkice so razgradljive. Mislim, da je prav, da smo bolj ekološko ozaveščeni," z nasmehom na obrazu pove Mirela, ki je kot mala deklica za darilo pogosto dobivala pletene puloverje, najbolj pa so ji v spominu ostali prečudoviti čevlji, ki so se pred leti znašli pod smrečico. "Pred dvema letoma sem dobila škornje oblikovalca Stuarta Waizmana, ki sem si jih z vsem srcem želela. Občudovala sem jih na spletu, Božiček pa si je moje želje očitno zapolnil in me presenetil. Mislila sem, da bom omedlela. Ti škornji so še vedno isti in modni," s ponosom pove kraljica resničnostnega šova, ki sicer verjame, da bi morali bližnje obdarovati vse leto, pa ne le materialno. Prav zato je zmagovalka Big Brotherja svojim prijateljem na srce položila sledeče besede: "Pomemben je namen, da osrečiš svoje najbližje, saj s tem vedno osrečimo tudi sebe.

Darilo je lahko lepa beseda, objem, nasmeh, obisk tistih, ki jih imamo radi, napisano voščilo. Jaz sem si letos zaželela le srečo za svojo družino, čim več skupnih trenutkov, ljubezni, zdravja, pravih prijateljev, nasmeh na obrazih mojih sinov in mojega Andreja. Ko so srečni oni, sem tudi jaz." Pred božičem si je Mirela privoščila tudi nekaj lepotnih popravkov, in sicer se je v družbi zaročenca Andreja in mlajšega sina odpravila na botoks, drugače pa se je odločila, da kakšnih večjih kirurških posegov ne bo več imela. Poleg tega si v prihajajočem letu želi odpreti svoj kozmetični salon, saj že pridno vadi izdelavo geliranih nohtov tudi na sebi, rada pa bi izdala tudi knjigo s pošteno žgečkljivo vsebino. 

Nika Arsovski

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk